Aşiret düğününde kilolarca altın takıldı

/ Kaynak: İHA
Aşiret düğününde kilolarca altın takıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şanlıurfa'da tarihi bir otelin salonunda gerçekleştirilen düğünde Bucak aşiretinden Nezan Bucak ile Güllüoğlu aşiretinden Serkan Güllüoğlu evlendi.

Şanlıurfa'da Bucak ve Güllüoğulları aşiretlerinin buluştuğu düğünde 9.5 kilogram altın takıldı. Şanlıurfa'da tarihi bir otelin salonunda gerçekleştirilen düğünde Bucak aşiretinden Nezan Bucak ile Güllüoğlu aşiretinden Serkan Güllüoğlu dünyaevine girdi. Şanlıurfa eski Valisi ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Emin Önen ile A. Kerim Gök ve işadamı Vedat Bucak'ın nikah şahitliğini yaptığı düğüne, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, siyasetçiler, her iki aşiretin ileri gelenleri ile çiftin yakın akrabaları katıldı. Halaylarla başlayan düğünde, her iki aşiretin ileri gelenleri avuç dolusu dolarları çiftin üzerlerine savurdu. Dans edip halay çeken çift düğün pastasını kestikten sonra takı merasimine geçildi. Yaklaşık 5 bin adet 1 doların savrulduğu gecede, 9.5 kilogram altın takı takıldı. Gelin tarafının isteği üzerine düğünün aile içinde gerçekleştirildiği ve bu nedenle kısıtlı sayıda davetlinin çağrıldığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...