Chelsea maçı öncesi Drogba krizi patladı

Chelsea maçı öncesi Drogba krizi patladı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea rövanşı öncesinde Galatasaray'da bir kez daha Drogba krizi patlak verdi.

Antalya deplasmanı ve Arena'daki Chelsea maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Fildişili yıldız, Karabük'te 89. dakikada çıkartılınca adeta çileden çıktı. Su şişelerini tekmeleyen Drogba'nın, İtalyan hoca ile ipleri tamamen kopardığı öğrenildi.

Drogba'nın, maçtan sonra Mancini ile konuşmayı reddettiği ve kendisini sakinleştirmek isteyen yardımcı hocalara da sitem ederek, "Neden sürekli beni çıkarıyor? Gol atmak isteyen takım, maçın bitmesine 5 dakika kala forvetini çıkarır mı?" şeklinde tepki gösterdiği öğrenildi.

Dönüşte de ikili arasında buz gibi rüzgarlar eserken, kimseyle konuşmayan Drogba'nın kesin olarak ayrılmayı düşündüğü bildirildi.

CHELSEA MAÇI ÖNCESİ RUH HALİNİ ÖZETLEDİ: BİRAZ GERGİNİM

UEFA'nın resmi sitesine özel röportaj veren Didier Drogba, sembol oyunculardan biri olarak görüldüğü Chelsea ile salı günü oynanacak tarihi maç öncesi karışık duygular yaşadığını söyledi:

"Benim için özel bir an olacak. Orada 8 sene geçirdim ve o yüzden nasıl reaksiyon vereceğimi bilmiyorum. Sanırım biraz gerginim. Chelsea'de büyük maçlar oynadım. Bu dünyanın en iyi oyuncularına daha çok yakınlaşmamı sağladı. Umarım G.Saray turlar. Zor olacak. Sıcak bir karşılama göstereceklerini düşünüyorum."

DROGBA'NIN MENAJERİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA!

Tarihi Chelsea maçı öncesinde herkes "Mancini-Drogba köprüleri attı" derken menajer Ceylan Çalışkan, Fildişilinin profesyonelliğine dikkat çekti; Karabük'te olan Karabük'te kalır.

Galatasaray'da Karabük deplasmanında 90+'da yaşananlara bakılınca herkese göre Roberto Mancini ile Didier Drogba arasındaki ipler koptu. Antalya deplasmanında oyundan alınınca kulübeye trip atan, Çaykur Rize deplasmanına götürülmemesi üzerine 3 gün tatile çıkan Fil Adam, Karabük'te ise kulübede isyan çıkartarak adeta gemileri yaktı. Mayıs ayında sözleşmesi bitecek ve 2 yıl daha G.Saray'da kalması için 6 Nisan'dan itibaren görüşmeler yapılacak olan Fildişi Sahilli golcünün bu tabloda kaderi ne olacak? Herkes karamsar olsa da Drogba'nın verimi düşmeyecek. Bu garantiyi veren de Drogba'nın menajeri Ceylan Çalışkan...

AVRUPALI DURUŞU BAŞKADIR

Durum analizi yapan Çalışkan, "Maçı izlemedim, olayı tam bilmiyorum. Ama şunu söyleyebilirim. Drogba son derece profesyonel bir oyuncu. Avrupalı ve duygusallık yapmaz. Roberto Mancini ile ilişkisinde bir sorun olmaz. Hoca hocadır Drogba da Drogba.. Bu nedenle alınganlık, trip, küsme, performansta düşme gibi durumları kimse aklına getirmesin. Avrupalı hocalar da futbolcular da sahada olanı sahada bırakır" yorumunda bulundu.

FATİH TERİM'E KAPRİS YAPMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Drogba, 2. hafta deplasmanda oynanan Bursaspor maçında Fatih Terim tarafından oyundan alınınca direkt takım otobüsüne gitmiş müzik dinlemişti. Yine Mancini tarafından Antalya deplasmanında kenara çekilince ne İtalyan hoca ne de Tugay Kerimoğlu ile tokalaşmış trip yapmıştı. Karabük'te ise Drogba'nın hem hocasına hem kaçan pozisyonlara isyanının fotoğrafı olduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...