Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikri Işık: 'Bu ülke Yeniçeri Ocağı'nı kapatmış bir ülkedir'

/ Kaynak: İHA
Fikri Işık: 'Bu ülke Yeniçeri Ocağı'nı kapatmış bir ülkedir'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Bu ülke Yeniçeri Ocağı'nı kapatmış bir ülkedir. Gerektiği zaman içindeki haini temizlemesini bilir" dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın kızının nikah törenine katıldı. Burada nikah şahidi olan Işık, genç çiftlere evlilik cüzdanlarını verdi. Ardından Aksaray'ın Ortaköy ilçesindeki seçim bürosunu ziyaret eden Işık, burada yaptığı konuşmada, 15 gün sonraki seçimlerde mührün insanların ellerinde olacağını belirterek, vatandaşın vereceği oylarla birilerine kırmızı kart göstereceklerini söyledi. Bakan Işık, "Milletten sandıkta alamadığı yetkiyi kumpaslar kurarak, montaj kasetler üreterek, siyasetin ahlakından dışarı çıkarak, gizli kameralarla, şunlarla bunlarla elde etmeye çalışıyorlar. Bir tek şeye inanırız. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin başkanlık kürsüsünün arkasında yazan 'Hakimiyet, Kayıtsız Şartsız Milletindir'. Bu milletin dışında, hakimiyeti kullanacak hiçbir güç tanımıyoruz, tanımayacağız" şeklinde konuştu. nbsp;Paralel yapı ile ilgili de açıklama yapan Bakan Işık, "Samimiyetle altta, tabanda Ortaköy'den kalkmış, dünyanın öbür ucuna gitmiş öğretmenlik yapan kardeşlerimiz bizim kardeşlerimizdir. Paralel yapı dediğimiz zaman onları kastetmiyoruz. Paralel yapı dediğimiz zaman bunların, bu emeklerini küresel güç odaklarına ciro eden bir çeteden bahsediyoruz. Paralel yapı dediğimiz o çetedir. O çeteyle sonuna kadar mücadele edeceğiz. Niye mücadele edeceğiz? Devletin sırlarını dışarıya kaçıranlar vatan hainidir. Bu ülke vatan hainlerini gördü ama hiçbirini cezasız bırakmadı. Bu ülke Yeniçeri Ocağı'nı kapatmış bir ülkedir. Gerektiği zaman içindeki haini temizlemesini bilir ama bunu yaparken bu işlerle alakası olmayan samimi kardeşlerimize de asla dokunmayız" dedi
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...