Benzin istasyonunu silahla basan 3 kişi paraları alıp kaçtı

/ Kaynak: İHA
Benzin istasyonunu silahla basan 3 kişi paraları alıp kaçtı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de gece saatlerinde bir benzin istasyonuna gelen silahlı 3 kişi, çalışanları etkisiz hale getirdikten sonra 2 bin TL para alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Erciyesevler Mahallesi'nde bulunan bir benzin istasyonuna gece geç saatlerde koyu renkli bir arabayla gelen silahlı 3 kişinin çalışanları etkisiz hale getirdiği öğrenildi. Kasada para bulamayan soyguncuların, yere yatırdıkları pompacıların üzerinde bulunan yaklaşık 2 bin TL parayı aldığı, bu sırada benzin istasyonuna gelen bir müşteriyi de kafasına vurarak yaraladıkları bildirildi. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çalışanlar, olayın şokunu üstlerinden atamazken, güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, çalıntı olduğu tahmin edilen aracın ve soyguncuların bulunması için geniş çaplı operasyon başlattı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...