Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Beşiktaşın Hunta yaptığı teklif

İşte Beşiktaşın Hunta yaptığı teklif

SPOR Haberleri

Werder Bremen'in yıldızı Aaron Hunt, Beşiktaş'ın senelik 2 milyon euro'dan üç yıllık teklifine sıcak bakıyor.

Beşiktaş'ta transfer konusunda sular gittikçe ısınıyor. Alman Bild Gazetesi, Beşiktaş'ın Aaron Hunt'a 3 yıllık sözleşme önerdiği ve yılda 2 milyon euro net teklif sunduğunu yazdı. Ara transferde Hunt için 1.6 milyon euro teklif eden Beşiktaş'ın, yeni sunduğu önerinin 27 yaşındaki oyuncuyu ikna etmeye yetebileceği belirtildi. Werder Bremen'de sezon başına 700 bin euro'nun altında kazanan Hunt'un, İstanbul'a gelmeyi ciddi olarak düşündüğü ve siyah-beyazlı kulübün teklifini kabul etmesinin çok yüksek bir ihtimal olduğu vurgulandı.
VERGİ AVANTAJI KARTAL'I CAZİP KILIYOR
Hunt'ın, Werder Bremen'de kalmak için 2.6 milyon euro istediği, fakat bu rakamın vergiler dahil olduğu için cazip gelmediği, Beşiktaş'ın teklifinin ise avantajlı olduğu kaydedildi. Kartal'ın, Hunt'ın menajeri Jürgen Milewsy'yi İstanbul'a davet ettiği öğrenilirken, Almanya'da fairplay ödülünü alan Hunt, transfer ile ilgili net karar vermediğini açıkladı. Werder Bremen altyapısından yetişen oyuncunun çıktığı 195 lig maçında 41 golü bulunuyor. Hunt, Alman Milli Takımı'nda da 3 kez oynadı.
SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...