Topbaş açıkladı: İstanbul'a 9 marinadan 4'ü Adalar'a yapılacak

Topbaş açıkladı: İstanbul'a 9 marinadan 4'ü Adalar'a yapılacak

GÜNDEM Haberleri

Egemen Bağış ile Adalar'a çıkarma yapan Kadir Topbaş, ilçeye, spor sahaları ve kültür merkezleri yapacaklarını bildirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, beraberinde İstanbul Milletvekili Egemen Bağış ve AK Parti Adalar Belediye Başkan Adayı Coşkun Özden ile birlikte seçim çalışmalarına Adalar'da devam etti. Topbaş, CHP seçim irtibat bürolarını da ziyaret ederek barış içinde demokratik bir seçim süreci geçmesi temennisinde bulundu. Başkan Topbaş son durak olarak Büyükada'ya geçti. Büyükada'da kendisini karşılayan coşkulu bir kalabalığa seslenen Başkan Topbaş, Adalar için sadece yaz değil kış turizmi için de çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Topbaş, "Yazın tamam ama kışın belki kongre alanları, konaklama alanları yapacağız. Spor sahaları, kültür merkezleri hanımlarımız için sosyal alanlar yapacağız. Biz Adalar halkının mutlu olacağı gençlerin adalarda iş bulduğu bir geleceği birlikte hazırlayacağız. Biz İstanbul'da 9 marina düşündük ve bunların 4'ünü Adalar'da yapacağız. Bu marinalar turizm demektir, ekonomi demektir, istihdam demektir. Adalı gençlerin iş bulması ve çalışması demektir. Adaların dünyaya tanıtılması demektir" dedi. Topbaş, faytonlar için de veterenirler ve bakım hizmeti verileceğini açıkladı.


"ROMAN HAKLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK"
Dün gece İBB Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen 'İstanbul Roman Buluşması'na katılan Başkan Topbaş, Roman vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Kendisinin de Kasımpaşa'da Romanlarla iç içe büyüdüğünü belirten Topbaş, "Seçim sonrası farklı bir çalışmayı federasyon ve derneklerimizle birlikte yapacağız. Bugüne kadar verilemeyen bazı haklarla alakalı, özellikle eğitim ve iş başta olmak üzere birçok çalışmalarımız olacak" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...