Kılıçdaroğlu: Metroyu biz getirdik

Kılıçdaroğlu: Metroyu biz getirdik

GÜNDEM Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İstanbul, Ankara ve İzmir'de yurttaşlarımız metroya biniyorsa, onun temelini atan parti CHP'dir.'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte yaptığı konuşmada, "Diyorlar ki, 'CHP gelirse ne yapacak?' Buradan duymayan kulakların duyması için söylüyorum. Türkiye'ye ilk metroyu getiren parti CHP'dir" dedi. Kılıçdaroğlu, "İstanbul, Ankara ve İzmir'de yurttaşlarımız metroya biniyorsa, onun temelini atan parti CHP'dir. İlk Halk Ekmek fabrikaları kuran parti CHP'dir. İlk kentsel dönüşümü yapan ama kentsel dönüşümü yaparken oradaki yurttaşları kendi varoşuna sürüp, oraya yandaşlarını getiren bir anlayış değil, orada kentsel dönüşümü yapan, oradaki yurttaşların orada yaşaması için her türlü kolaylığı sağlayan kentsel dönüşüm uygulamasını getiren de CHP'dir" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...