Fenerbahçe Erciyes özeti sonucu ve golleri - Videosu

Fenerbahçe Erciyes özeti sonucu ve golleri - Videosu

GÜNDEM Haberleri

Fener Erciyes özet ve golleri. Fener Erciyes özeti burada. Fenerbahçe Erciyesspor maçı özeti, golleri, skoru, sonucu ve önemli anların videosu.

Bugün sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek lider Fenerbahçe, seyircisi önünde çıkacağı mücadeleyi kazanarak, en yakın rakibi Galatasaray ile arayı açmak istiyor. Saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak. Bu kritik mücadelenin canlı anlatımını tg.com.tr'den takip edebilirsiniz. Ligde 25. haftaya bir maç eksiğiyle 51 puanla giren sarı-lacivertli ekip, seyircisi önünde kazanırsa, Kardemir Karabükspor deplasmanında puan yitiren sarı-kırmızılıların 5 puan önüne geçecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, tribün olayları nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesiyle ilgili verebileceği olası hükmen galibiyet kararı, Fenerbahçe'ye 8 puanlık farkı getirecek.
MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ...
MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe'nin kalede Volkan savunmada Gökhan, Alves, Egemen, Caner orta alanda Mehmet Topal, Alper Potuk, Emre Belözoğlu hücumda Kuyt, Sow ve Emenike 11 ile sahaya çıkması bekleniyor. Kayseri Erciyesspor'un ise Gökhan Değirmenci, Emre Öztürk,Kader Mangane, Pape Diakhate, Cem Can, Yasin Öztekin, Bakaye Traore, Georges Mandjeck, Cenk Ahmet Alkılıç, Murat Yıldırım ve Edinho şeklinde sahada yer alması bekleniyor. Cezası nedeniyle sahasındaki son maçta Gençlerbirliği karşısında, sadece kadınlar ve çocukların bulunduğu tribünler önünde mücadele eden Fenerbahçe, yaklaşık bir aylık bir aradan sonra taraftarıyla buluşacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Çağatay Şahan yönetecek.
YANAL'IN KADRO İÇİN ALTERNATİFİ ÇOK
Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan futbolcuların iyileşip takıma dönmesi, teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro tercihi konusunda alternatiflerini çoğaltıyor. Sakatlıkları geçen savunmanın önemli isimleri Egemen Korkmaz ve Alves, teknik direktör Yanal'ın şans vermesi halinde Kayseri Erciyesspor mücadelesinde görev alabilecek. Kırmızı kart cezası nedeniyle Gençlerbirliği ve tamamlanamayan Trabzonspor maçlarında forma şansı bulamayan Cristian ile sakatlığı geçen Meireles de teknik direktör Yanal'ın orta alan için değerlendirebileceği isimler arasında bulunuyor.
DÖRT OYUNCU SARI KART CEZA SINIRINDA
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesinde üçer sarı kartları olan dört futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal ve Emenike bugünkü maçta birer sarı kart görmeleri durumunda, 26. haftada deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacakları maçta cezalı duruma düşecek.


'Fırsat ayağımıza geldi'
Saracoğlu'nda Kayseri Erciyes'i konuk edecek Fenerbahçe, 2. yarıda ilk kez eksiksiz. Cezaların sona ermesi ve sakatlıkların iyileşmesiyle sarı-lacivertlilerde eksik kalmadı. Ancak Egemen ve Alves'in takıma katılmasına rağmen Ersun Yanal, Trabzon'da sahaya sürdüğü kadroyu bozmayı düşünmüyor. Ersun Hoca, oyuncularıyla yaptığı son toplantıda şartların tamamen lehlerinde olduğunu ifade ederken, mevcut rakamlara vurgu yaptı ve "Artık hata yapmamız gerekiyor" uyarısında bulundu. Toplantı odasındaki tabloya "Fenerbahçe 23 maç, 51 puan, Galatasaray 25 maç 49 puan, Beşiktaş 24 maç, 46" puan yazan Yanal, "Şampiyonluk yolunda çok önemli bir avantaj yakaladık ama bu sizi kesinlikle rehavete düşürmesin. Galatasaray'ın puan kaybetmesi önemli bir gelişme. Ancak bunu anlamlı kılmaz için biz de Erciyes'i yenmeliyiz. Rakiplerimize değil kendi işimize bakalım" ifadelerini kullandı. Ersun Yanal, "Bu rakamlar bizi şampiyon yapar. Yeter ki, kendi işimizi iyi yapalım vurgusunda bulundu. ? M.Emin ULUÇ


Hababam Kadıköy'de
Adı Fenerbahçe'yle özdeşleşen Hababam Sınıfı'nın unutulmaz oyuncuları Erciyes maçında Saracoğlu Stadı'na geliyor. Filmde okulu kırıp maça giden liselileri bu sefer Fenerbahçe Kulübü davet etti. Tarık Akan ve Halit Akçatepe başta olmak üzere Hababam Sınıfı'nın hayatta kalan 20 oyuncusu Erciyes maçını statta izleyecek.


nbsp;Fenerbahçe Erciyes özeti sonucu ve golleri - Videosu



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...