Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal Aysal'dan uçakta süper destek

Ünal Aysal'dan uçakta süper destek

SPOR Haberleri

Aysal '4 deplasman maçını da kazanırsanız, priminiz adam başı 165 bin $ olacak. Zaten Arena'da maç kaybedeceğinizi düşünmüyorum' diyerek hem jest yaptı.

Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan G.Saray'da Başkan Ünal Aysal hem teknik ekibe, hem de futbolculara destek oldu. Aysal, yardımcıları ve yöneticilerden Kastamonu-İstanbul seferini yapan uçağın ön bölümü boşaltılmasını istedi. Sarı-kırmızılıların başkanı, Mancini, Tugay Kerimoğlu ve kaptanlar ile birlikte toplantı yaptı. Aysal, "Şampiyonluk şansımız sürüyor. Kaybettiğimiz bir şey yok. Hiç kimsenin kafasını yerde görmek istemiyorum. Sizden bir isteğim var. Bundan sonra ki bütün maçları kazanın" dedi.
Adam başı 165 bin dolar sözü
Chelsea maçını düşünen Mancini de söz alarak, "Ben de Başkan ile aynı görüşteyim. Karabük maçı ve puan kaybı geride kaldı. Şampiyon olacağımız inancını kaybetmeyin yeter. Bundan sonra sadece deplasman değil, bütün maçlarımızı kazanacağız" ifadelerini kullandı. Bu konuşmalar üzerine Aysal tekrar söze girerek, "Eğer kalan 4 deplasman maçını da kazanırsanız, priminiz adam başı 165 bin dolar olacak. Zaten Arena'da maç kaybedeceğinizi düşünmüyorum" diyerek hem jest yaptı, hem de Chelsea maçı öncesi güven tazeledi. gt; Bahadır ÇOKİŞLER/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...