Bursaspor Kayseri'de 3 puan peşinde

/ Kaynak: DHA
Bursaspor Kayseri'de 3 puan peşinde

SPOR Haberleri  / DHA

Kayserispor ile yarın deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, 3 puan alarak Avrupa'ya katılabilme umutlarını arttırmanın hesaplarını yapıyor.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Bursaspor, yarın Kayserispor ile ligde 39'uncu karşılaşmasına çıkacak. Bursaspor, bu karşılaşmalarda rakibini 14 kez mağlup ederken 16 yenilgi aldı, 8 mücadele de berabere sona erdi. Yeşil beyazlılar, rakibiyle oynadığı son 10 maçı ise 7 galibiyetle 2 yenilgi ile tamamladı. Timsah son beş maçta rakibini hem deplasmanda hem de evinde yenmeyi başardı.
SERDAR, CAJA VE ETHEM YOK
Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Serdar Aziz, Renato Caja ve Ethem Ercan Pülgir forma giyemeyecek. Son iki gündür takımla çalışmalara başlayan Şener ise forma giyebilecek. nbsp;
ÖZKAHYA YÖNETECEK
Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 20.00'de oynanacak olan Kayserispor-Bursaspor maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Adil Sinem ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Müsabakanın 4'üncü hakemi Serkan Akarca, 5'inci hakemi Ali Zağlı, 6'ncı hakemi ise Özgür Sepin olacak olacak.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...