Fikret Orman'ın Melo isyanı: "Nasıl olur?"

Fikret Orman'ın Melo isyanı: "Nasıl olur?"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Orman içini döktü: 'Oğuzhan, 7, Melo 3 sarı kart görmüş. 'Oğuzhan pırlanta gibi bir çocuk. Melo için aynı kanaatte değilim" dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, 360'ta yayınlanan Emre Can'ın sunduğu Centilmenler programına konuk oldu. İşte Orman'ın çarpıcı açıklamaları: "Biz taraftarımızdan siyasetten uzak durmamızı anlayışla karşılamalarını bekliyoruz. Biz siyasi bir kurum değiliz. Her siyasi imge olmuş olayları kendi camiamıza taşımak bizim görevimiz değil. Spor karşılaşmaları güzel oyundur. Bunun yeri sahadır.

Yöneticiler arası bir gerginlik yaşatmaya gerek yok. Ben ve yönetici arkadaşlarım Bursaspor'un stadı dahil, bırakın küfrü en ufak nezaketsizlik görmedim. Beşiktaş ile Bursaspor arasında olan olayları artık bitirdik.

SADECE ADALET İSTİYORUZ

Bütün maçlara baktığınız zaman bu sene ve geçtiğimiz sene bu işten en müzdarip olan kulüp biziz. Her maçımızda bir yanlış yapıldı. Oğuzhan, 7 tane sarı kart görmüş. Oğuzhan pırlanta gibi bir çocuk. Melo, 3 defa sarı kart görmüş. Nasıl böyle bir şey olabilir? Ben, Melo fazla sarı kart görsün demiyorum. Oğuzhan'ın izlediğiniz zaman çok centilmence hareket etiğini görürsünüz. Melo için aynı kanaatte değilim. Mağdur edebiyatında olmak istemiyoruz. Mağdur da olmak istemiyoruz. Biz adaletli olunsun istiyoruz."

BİLİC NİYE İSYAN ETTİ...

Bağıran çok haklıymış gibi gözüküyor. Nezaketle duran kifayetsizmiş gibi algılanıyor. Halbuki biz de o işleri çok iyi yaparız ama yapmayız. Geçen Bilic'in de isyan ettiği nokta oydu. Diğer kulüpler bağırınca pozitif, biz ise negatif etkileniyoruz. Yani nasıl olsa Beşiktaş nazik bir camia bu işlere girmezler diye bizden çekinmiyorlar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...