Drogba'dan Chelsea maçı öncesi itiraf: 'Sanırım gerginim'

Drogba'dan Chelsea maçı öncesi itiraf: 'Sanırım gerginim'

SPOR Haberleri

Drogba'dan Chelsea maçı öncesi itiraf: 'Zor bir karşılaşma olacak. Eski takımım ve arkadaşlarıma karşı oynayacak olmak beni biraz geriyor'

Süper Lig'de Karabük karşısında aldığı beraberlikle morali bozulan ve Şampiyonlar Ligi'nde salı günü oynayacağı Chelsea maçında odaklanan sarı-kırmızılılarda Fildişili yıldız Didier Drogba UEFA'ya özel bir röportaj verdi. Karşılık duygular içinde olduğunu ifade eden 36 yaşındaki futbolcu Galatasaray'ın tur atlaması için elinden geleni yapacağının altını çizerek, "Öncelikle eski kulübüme ve takım arkadaşlarıma karşı oynamaktan mutluyum, aynı zamanda benim için çok özel bir an olacak. Fakat sahada nasıl bir reaksiyon vereceğimi bilmiyorum. Sanırım biraz gerginim" ifadesini kullandı. Drogba, zor bir maç olacağını da söyleyerek sözlerini "Umarım Galatasaray üst tura çıkar" ifadesiyle tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...