Mancini'nin Chelsea kadrosunda Hamit Altıntop yine yok

Mancini'nin Chelsea kadrosunda Hamit Altıntop yine yok

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Chelsea maçı kadrosu belli oldu. Mancini yine onu almadı!

Chelsea ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesi için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu. Roberto Mancini'nin kadrosunda sürpriz yer almadı. Hamit Altıntop'un ligde olduğu gibi yine kadroya alınmaması dikkat çekti.Galatasaray'da göze girmeyen isimlerden Guillermo Burdisso Mancini'nin Londra'ya götürdüğü isimler arasında yer aldı. Medical Park Antalyaspor maçından sonra forma yüzü göremeyen Arjantinli defans, yabancı handikapı olmadığı için İtalyan çalıştırıcının listesinde yer aldı.
Galatasaray devre arası transferlerinden Alex Telles, Izet Hajrovic ve Guillermo Burdisso'yu Şampiyonlar Ligi listesine kaydettirebilmişti. Bu yüzden Veysel Sarı, Salih Dursun, Lucas Ontivero, Koray Günter, Umut Gündoğan gibi isimler sarı-kırmızılı takımın kafilesinde yer bulamadılar.
MUSLERA VE SEMİH RAHATLATTI
Galatasaray'ın Karabük maçında sakatlanan Fernando Muslera ve maçın ilk yarısında oyuna devam edemeyen Semih Kaya, sarı-kırmızılıların geniş kadrosunda yer aldı. Ciddi sakatlığı bulunmayan Semih'in Chelsea maçı için tedbir amaçlı oyundan alındığı biliniyor. Maçın ilk devresinde Eneramo ile çarpışan ve acı içinde yerde kalan uruguaylı kalecinin de ciddi bir sorunu yok.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...