Polisten ilginç anons: 'Rahatsız etmemek için gaz sıkmıyoruz'

/ Kaynak: DHA
Polisten ilginç anons: 'Rahatsız etmemek için gaz sıkmıyoruz'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Barikat kuran gruba, müdahale eden polis, "Gazdan vatandaş rahatsız oluyor. Bu yüzden sadece su ile müdahale ediyoruz, lütfen dağılın" anonsu yapıldı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde dün gece yola barikat kurup kimlik kontrolü yapmak isteyen 30 kişilik gruba, polis tazyikli su sıkarak müdahale etti. Polis araçlarından yapılan anonslarda, "Gaz bombası kullandığımızda vatandaşlar rahatsız oluyor. Bu nedenle sadece su ile müdahale ediyoruz, lütfen dağılın" denildi.

Cizre'de dün akşam Kasaphane Sokağı'nda biraraya gelen yaşları 14-15 arasında değişen yaklaşık 30 kişi, yaktıkları lastiklerle yolu kapatıp, kimlik kontrolü yapmak istedi. Gelen polislerin zırhlı araçlarına molotof kokteyleri ve taşlarla saldıran gruba 'Dağılın' uyarısı yapldı. Dağlmayan guruba TOMA araçlarından tazyikli su sıkıldı. Polis araçlarından yapılan anonslarda, halkın rahatsız edilmek istenmediği belirtilerek, "Gaz bombası atmak istemiyoruz. Gaz bombası yerine su ile müdahale ediyoruz. Gaz bombası kullandığımızda 'Polis gaz bombası kullanıyor' diyorsunuz, bizi zor durumda sokmayın, lütfen dağılın" denildi.

Polis ve göstericiler arasındaki kovalamaca bir süre devam ederken, ilerleyen saatlerde olaylar sona erdi. Cizre Belediyesi itfaiye ekipleri yolda yanan lastikleri söndürdü.
Polisten ilginç anons: 'Rahatsız etmemek için gaz sıkmıyoruz'

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...