Samsung Galaxy S6 ne zaman çıkacak? Samsung Galaxy S6 özellikleri

Samsung Galaxy S6 ne zaman çıkacak? Samsung Galaxy S6 özellikleri

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Samsung Galaxy S6 çıkış tarihi ve Samsung Galaxy S6 ile ilgili diğer özellikler hakkında tüm merak ettikleriniz burada...

Samsung Galaxy S6 teknik özellikleri burada. Samsung Galaxy S6 fiyatı ne? Samsung Galaxy S6 çıkış tarihi ne zaman? İşte tüm bu soruların cevabı. Meraklılarının dikkatine Samsung Galaxy S6 teknik özellikleri, Samsung Galaxy S6 fiyatı, Samsung Galaxy S6 ne kadar, Samsung nbsp;Galaxy S6 çıkış tarihi nbsp;ve Samsung Galaxy S6 ile ilgili diğer özellikler hakkında bilgiler sunduk. İşte Samsung Galaxy S6 Teknik Özellikleri - Güney Kore menşeli teknoloji devi Samsung, yeni telefonlarının yol haritasını çıkardı. Bu haritaya göre Samsung Galaxy S6, 4K çözünürlüklü ekran ile gelebilir. İlk olarak televizyonlarda kullanılan 4K çözünürlüklü ekranlar, Full HD'ye (1080p) göre daha fazla detay ve netlik sunuyordu. Maliyeti şimdilik yüksek olan 4K çözünürlüklü ekranların önümüzdeki yıllarda mobil platformlarda kullanılıp kullanılmayacağı ise merak konusu olmuştu. Güney Kore menşeli teknoloji devi Samsung, mobil cihazlarda 2015 yılına kadar izleyeceği yol haritasını açıklayarak bu merakları giderdi. Açıklanan yol haritasına göre Samsung Galaxy S5'te 2560 x 1440 (WQHD) çözünürlüğünde bir AMOLED ekran kullanılacak. 2015 yılında çıkacak olan Samsung Galaxy S6'da ise 4K (UHD) çözünürlüklü bir ekran kullanılması bekleniyor.
nbsp;
64 Bit mimarili Exynos işlemci
nbsp;Yol haritasında yer alan diğer bir bilgi ise Samsung'un önümüzdeki yıllarda cihazlarında 64 Bit mobil işlemciye yer vereceği yönünde. Bildiğiniz gibi Apple, 64 Bit mimarili işlemciyi ilk olarak iPhone 5s'te daha sonra da iPad Air ve Retina ekranlı iPad mini'de kullanmıştı. Apple'ın bu hamlesinden sonra Samsung'un da Exynos işlemcilerini 64 Bit mimarisi üzerine inşa etmesi bekleniyordu.Tahminlerimize göre önümüzdeki yıl tanıtılacak Samsung Galaxy S5 modelinde 64 Bit mimarili bir Exynos işlemci görebiliriz. Bakalım Samsung açıkladığı yol haritasında bir aksilik yaşamayıp 4K çözünürlüğünü mobil platforma getirebilecek mi? (Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...