Galatasaray Londra'da!

Galatasaray Londra'da!

SPOR Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçında İngiliz ekibi Chelsea ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Galatasaray, Londra'ya gitti.

Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Londra'ya giden Galatasaray'ı Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı. Galatasaraylı futbolcular taraftarlara imza dağıtırken, bazı taraftarların fotoğraf çektirme isteklerini kırmadılar. Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında TT Arena Stadı'nda Chelsea ile 1-1 berabere kalmış tur umutlarını rövanş maçına bırakmıştı.




ASLAN'A ALMAN HAKEM
Galatasaray ile İngiltere temsilcisi Chelsea arasında 18 Mart Salı günü Londra'da oynanacak. Maçını Alman hakem Felix Brych yönetecek. Londra'daki Stamford Bridge Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Brych'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Christoph Bornhorst'un dördüncü hakem olarak görev yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise Tobiasz Welz ile Bastein Denkert olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...