HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kastamonu'da, otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

Kaynak: İHA
Kastamonu'da, otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önünde karşıya geçmek istediği esnada plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarptığı yaşlı adam öldü.

İstanbul'dan memleketi Devrekani ilçesine geçmek için Kastamonu'ya gelen Hasan Sefer (86), Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin önünde karşıya geçmek istediği esnada plakası belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle etrafa savrulan Hasan Sefer, olay yerinde hayatını kaybetti. Hasan Sefer'in cansız bedeni, emniyet güçlerinin çalışmasının ardından cenaze aracına konarak Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hasan Sefer'in yakınlarına teslim edilerek defnedilmek üzere Devrekani ilçesine götürüleceği belirtildi.Öte yandan, Hasan Sefer'e çarptıktan sonra olay yerinden kaçan ve henüz kimliği belirlenemeyen otomobil sürücüsü, emniyet güçleri tarafından her yerde aranıyor. nbsp;
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...