Beşiktaş, Ali Adnan için söz aldı!

Beşiktaş, Ali Adnan için söz aldı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Rizespor arasında oynanan karşılaşma öncesi bir araya gelen iki kulüp yöneticileri Ali Adnan konusunda pazarlık yaptığı ortaya çıktı.

Çaykur Rizespor'lu yöneticiler, Iraklı oyuncunun 2018 yılına kadar sözleşmesi olduğunu Ali'yi almak istiyorlarsa maliyetinin yüksek olacağını söyledikleri öğrenildi. nbsp;Ali Adnan için ligin sonunda net bir cevap vereceklerini belirten Rizeli yöneticiler, öncelikle hedeflerinin ligde kalmak olduğunu bu durumun netleşmesi sonrası pazarlık masasına oturabileceklerini söyledikleri bildirildi. nbsp;Beşiktaşlı yöneticilerinde, o zaman ligin sonunu bekleyelim ama bir takıma satmaya karar verecek olursanız önceliği bize verin sözünü aldığı öğrenildi. nbsp;Rizespor, Iraklı oyuncu için en az 4 milyon euro bonservis bedeli istediği gelen haberler arasında. Siyah beyazlı takımın Corinthians Paulista'dan kiralık sol bek oyuncusu Ramon Motta'nın yerine düşünülen Ali Adnan, Süper Lig'in en başarılı yabancılarından biri olarak gösteriliyor. nbsp;Galatasaray'ın da gündeminde olan 20 yaşındaki defans oyuncusu, stoper ve orta alanın solunda da oynayabiliyor. nbsp;(Maraton)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...