Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor taraftarından istifa çağrısı!

/ Kaynak: AA
Bursaspor taraftarından istifa çağrısı!

SPOR Haberleri  / AA

Texas taraftar grubunun tribün lideri Kurtulan: "Bu kötü gidişin nedeni Sayın Başkanımız Erkan Körüstan ve yönetim kuruludur.

Bursaspor'un taraftar gruplarından Texas'ın tribün lideri Selim Kurtulan, "Bu kötü gidişin nedeni Sayın Başkanımız Erkan Körüstan ve yönetim kuruludur. Biz onları istifaya davet ettik. Bizler yetmedi bayanlar istifaya davet etti, onlar da yetmedi çocuklar istifaya davet etti. Ama onun hala istifa etmeye niyeti yok" dedi. Kurtulan, düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor'un ligdeki durumundan memnun olmadıklarını ifade etti. Kötü gidişata Kulüp Başkanı Erkan Körüstan'ın neden olduğunu ileri süren Kurtulan, başkanı istifaya çağırdı.
Körüstan'ın mayıs ayında yapmayı planladığı kongrede yeniden aday olmayı planladığını söyleyen Kurtulan, şöyle konuştu:
"Bursaspor kötü gidiyor. Bu kötü gidişin nedeni Sayın Başkanımız Erkan Körüstan ve yönetim kuruludur. Biz onları istifaya davet ettik. Bizler yetmedi bayanlar istifaya davet etti, onlar da yetmedi çocuklar istifaya davet etti. Ama onun hala istifa etmeye niyeti yok. Hala, 'Mayıs ayında kongre yapacağım ve adayım' diyor. Ben buradan kendisine sesleniyorum. Lütfen aday olma.''
Bursaspor'un şu anda kötü durumda ve borçlu olduğunu savunan Kurtulan, ''İnsanlar seni istemiyor, lütfen istifa et Erkan Körüstan" dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...