Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu: "Türkiye destan yazmıştır"

/ Kaynak: AA
Davutoğlu: "Türkiye destan yazmıştır"

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Suriyelilere yapılan yardımlarla ilgili, "Türkiye bu noktada uluslararası standartlarda bir destan yazmıştır" dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa Valiliği'ni ziyaret ederek, Vali İzzetin Küçük ve yardımcılarıyla bir süre görüştü. nbsp; Davutoğlu, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa'nın, misafir ettiği Suriyelilerle adından sıkça dünya kamuoyunda söz ettirdiğini söyledi.

Şanlıurfalılara, Türkiye ve Türk milleti adına Suriyelilere gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Davutoğlu, şöyle konuştu:

"Türkiye, Suriyelilere ciddi yardımlarda bulundu. Türkiye bu noktada uluslararası standartlarda bir destan yazmıştır. Mültecilere sağladığı temel imkanlar doğrultusunda yüksek standart sağlamıştır. Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay bütün bu bölgedeki vatandaşlarımızın bunda katkısı oldu. Tabi Şanlıurfa da 10 binlerce Suriyeli kardeşimize ev sahipliği yapıyor. nbsp; Bu Mezopotamya'nın merkezinde olmanın aynı zamanda bir kaderidir. Hem gelişeceksiniz hem de insanları güzel bir şekilde ağırlayacaksınız. Peygamberler diyarına da bu yakışırdı."

Vali Küçük, ziyaretin anısına Davutoğlu'na fincan takımı hediye etti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...