Galatasaray'da Chelsea maçı öncesi kriz!

Galatasaray'da Chelsea maçı öncesi kriz!

SPOR Haberleri

Chelsea maçı öncesi Galatasaray'da Drogba krizi! Yıldız futbolcunun, Karabük maçında da oyundan alınmasına tepki göstermesi Mancini'yi çileden çıkardı

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini ile Drogba'nın arası yeniden açıldı. Antalya maçında oyundan alınmasına bozulan yıldız futbolcu, kenara geldiğinde Mancini ve Tugay Kerimoğlu'nun uzanan ellerine karşılık vermemişti. İtalyan hoca bunu fazla önemsemeyip, 'yıldız kaprisine' bağlarken, son olay tam anlamıyla bardağı taşırdı. Drogba, Karabükspor ile oynanan karşılaşmada da oyundan alınmasına kızdı ve bu defa da yerdeki su şişelerini tekmeledi. nbsp;


AYSAL DEVREYE GİRDİ nbsp;
Bu hareket nedeniyle takım içindeki otoritesi tartışılmaya başlayan Mancini'nin bu defa Drogba'yı affetmeye niyeti olmadığı ve yönetimden para cezası kesilmesini isteyeceği öğrenildi. Ayrıca İtalyan hocanın, Karabük karşısında bekleneni veremeyen Drogba'yı salı günü oynanacak Chelsea maçında yedek bırakmayı düşündüğü de gelen haberler arasında... Mancini ile takımın en önemli gol silahı Drogba arasında yaşanan anlaşmazlık, Chelsea ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi taraftarları korkuturken olayın büyümesini istemeyen başkan Aysal'ın devreye girdiği ve aradaki soğukluğu gidermek için iki tarafla da görüşmeler yaptığı ifade edildi.


GABBİADİNİ'YE BOZULDU!
Mancini ile Didier Drogba'nın arasının, Akhisar maçından sonra verilen 2 günlük tatilde açıldığı ileri sürüldü. Mancini'nin Livorno maçında Gabbiadini'yi izlemesi, Drogba'nın ise izinli gününde Londra'ya ailesini görmeye gitmektense Paris'e giderek burada New York takımının Global Direktörü Gerald Houlier ile görüşmesi, ikili arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olduğu bildirildi. Daha önceki haftalarda takımın organizasyonu ve dizilişi ile ilgili olarak Fildişili yıldızdan da fikir alan Roberto Mancini'nin bu hafta Drogba ile mecbur kalmadıkça konuşmadığı ifade edildi. İkili arasında Mancini geldiği dönemde olan yakınlığın son dönemde oldukça azaldığı da belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...