Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konya'da Antep fırtınası: 0-1

Konya'da Antep fırtınası: 0-1

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor, deplasmanda Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Kırmızı-Siyahlılar'ın tek golü Cenk Tosun'dan geldi.

Geçen hafta da yenik durumdayken galip gelmeyi bilen Sergen Yalçın'ın öğrencileri, zorlu Torku Konyaspor deplasmanından da galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Torku Konyaspor, evinde Gaziantepspor'u konuk etti. Her iki takım gol bulmak için karşılıklı ataklarını gerçekleştirdi. Dakikalar 21'i gösterdiğinde Cenk Tosun topla birlikte ceza sahasına doğru ilerledi. Serdar Özbayraktar'la ver-kaç yaptı ve tekrar topu önünde buldu. Cenk, gelişine şutunu attı ve kaleci Itandje'ı mağlup ederek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Sergen Yalçın'ın öğrencileri, devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda golü isteyen bir Torku Konyaspor vardı. Oyunu adeta rakip yara alana yıktı. Gaziantepspor ise nadir geliştirdikleri ataklarla tehlike yaşattı. Mesut Bakkal'ın öğrencileri tehlikeli ataklar gerçekleştirse de aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın 90 dakikası Gaziantepspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Sergen Yalçın'lı Gaziantepspor, son iki haftada galip gelmeyi bildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...