Mourinho çılgına döndü!

/ Kaynak: DHA
Mourinho çılgına döndü!

SPOR Haberleri  / DHA

Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho, 1-0 kaybettiği Aston Villa maçında Villa Park'da gördükleri kırmızı kartlar yüzünden kendini kaybetti.

Aston Villa şoku yaşayan Jose Mourinho, hakem Chris Foy tarafından tribüne gönderilince maçtan sonra hakemin odasına gidip açıklama yapmaya çalıştı. nbsp;Takımının maçta dokuz kişi kalmasıyla hakeme sinirlenen Jose Mourinho, "Niye atıldığımı bilmiyorum. Sordum ama hakem yanıtlamayı reddetti. Bir Aston Villa futbolcusu oyuncularımdan birine saldırgan harekette bulundu" dedi. "Bu hakem bana taktı" diyerek hakemi eleştiren Jose Mourinho, hakemin kurbanı olduğunu söyledi. Sunday Mirror gazetesi yaptığı yorumda, "Jose Mourinho, Chelsea'nin büyük ilerleyişinin sona erdiğini gördü" ifadelerini kullandı. Maçta Chelsea'nin Brezilyalı futbolcuları Willian ve Ramirez kırmızı kart görünce Chelsea dokuz kişi kaldı. Aston Villa'ya 1-0 mağlup olan Chelsea, şampiyonluk yarışında büyük bir yara almış oldu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...