Uyuyan oğlunun boğazını kesip eşini yaraladı intihar etti

/ Kaynak: DHA
Uyuyan oğlunun boğazını kesip eşini yaraladı intihar etti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Aydın'da vahşet! Cinnet geçiren baba uyuyan oğlunu boğazını kesip karısını sırtından bıçakladıktan sonra intihar etti.

Aydın'ın Germencik İlçesi Ortaklar Beldesi'nde cinnet geçirdiği belirtilen 55 yaşındaki Nuri Ertan, eşi 50 yaşındaki Ayla Ertan ve oğlu 23 yaşındaki Fatih Ertan'ı baçıklayarak yaraladıktan sonra aynı bıçakla yaşamına son verdi. nbsp;Hastaneye kaldırılan anne-oğul tedaviye alındı.Psikolojik sorunları nedeniyle yaklaşık 1 yıldan bu yana tedavi gören Nuri Ertan, bugün saat 09.00 sıralarında eşi Ayla Ertan ile Pazarkuran Mahallesi, Hürriyet Caddesi'ndeki evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma sırasında cinnet getiren emekli çiftçi Ertan, mutfaktan aldığı bıçakla eşini sırtının 3 yerinden bıçakladıktan sonra, salona uyuyan oğlu Fatih Ertan'ın boğazı ve karnından yaraladı. Daha sonra mutfağa geçen Ertan, aynı bıçağı bu defa karnına ve göğsüne saplayarak intihar etti. Gürültüleri duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi, anne-oğulu olay yerindeki ilk müdahale ardından Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan anne-oğulun hayati tehlikelerinin sürdüğü bildirildi. nbsp;
Uyuyan oğlunun boğazını kesip eşini yaraladı intihar etti
Nuri Ertan'ın cesedi polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Germencik Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...