O kaptan hakkında tutuklama talebi

O kaptan hakkında tutuklama talebi

GÜNDEM Haberleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sirkeci'de denize düşen otomobille ilgili idari soruşturma yapmak üzere inceleme ekibi görevlendirdi.

İstanbul Sirkeci'de arabalı vapur iskelesinde denize düşen araçta 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz'ın ölümüyle ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Adliyeye sevk edilen kaptan hakkında tutuklama talep edildi. Sabah saatlerinde İstanbul'a gelen ekip, liman başkanlığında başta Sadabat isimli arabalı vapurun kaptanı Erkan Atalay İm olmak üzere, ilgili personelin ifadesini almaya başladı. Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da adli soruşturma yürütüyor.
KAPTAN HAKKINDA TUTUKLAMA TALEBİ
Kaza sonrası gözaltına alınan kaptan Erkan Atalay İm, polis sorgusunun ardından adliyeye sevkedildi. Kaptan hakkında tutuklama talep edildi. Çok tecrübeli bir kaptan olan Erkan Atalay' İm'in aynı zamanda İDO Kaptan ve Başmühendisleri Derneği Başkanı olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...