Shakira'dan ilginç yorum: Futbolcular asker gibi

Shakira'dan ilginç yorum: Futbolcular asker gibi

MAGAZİN Haberleri

Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique'nin eşi şarkıcı Shakira, İspanyol yıldızla olan evliliği hakkında açıklamalarda bulundu.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın savunma oyuncusu Gerard Pique'nin eşi şarkıcı Shakira, özel hayatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Gerard Pique ile 2010 Dünya Kupası'nda tanışan ve 2011'de evlenip bir de çocuk sahibi olan Shakira, "Pique ile adım medyada anılmaya başladığında bununla gurur duymuyordum. Ama onun olduğumu bilmek beni mutlu ediyordu" ifadelerini kullandı.Barcelona'daki hayatı ile ilgili konuşan ünlü şarkıcı, "Barcelona'da yaşıyorum çünkü Gerard buraya demir atmış durumda. Futbolcular askerler gibidir. O gerçekten seyahat edemez ve benimle bir yerlere gelemez" şeklinde konuştu.Futbol ile ilişkisinden bahseden Kolombiyalı şarkıcı, "Futbol ile aramdaki ilişki reddedilemez. Benim bir parçam. Bunun bir futbolu ile birlikteliğe yol açacağını düşünmemiştim ama bu harika" yorumunda bulundu.Pique'nin takımını çok düşündüğünü söyleyen Shakira, "O daima yaptığı şeylerin takımını nasıl etkileyeceğini düşünüyor. Bu bizim için çok farklı megolamanyak sanatçılar" dedi. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...