Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TEM'de feci kaza, TIR devrildi

/ Kaynak: İHA
TEM'de feci kaza, TIR devrildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

TEM Otoyolu Kandıra turnikeleri mevkisinde kontrolden çıkan bir TIR devrildi. Kaza esnasında karşı yönden araç gelmemesi faciayı önlemiş oldu.

Ankara istikametine giden çekici taşıyan TIR, Kandıra turnikeleri mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR üzerindeki 3 çekiciden ikisi karşı yöne devrildi. Kaza esnasında karşı yönden araç gelmemesi bir faciayı önlemiş oldu. Hafif yaralanan araç sürücüsü çağırılan ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunun iki yönünde de trafik yaklaşık iki saat boyunca kontrollü olarak verilirken, devrilen çekicilerin yoldan kaldırılmasının ardından felç olan trafik normale döndü. Kazaya karışan TIR'da maddi hasar oluştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...