Fenerbahçe Erciyesspor özeti ve golleri - FB Erciyes Video

Fenerbahçe Erciyesspor özeti ve golleri - FB Erciyes Video

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Erciyesspor özet ve golleri burada. Lider Fener Kayseri Erciyesspor maçı geniş özeti, golleri, sonucu bu sayfada. Fener Erciyes maçı videosu.

G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı boş geçmeyen F.Bahçe, Erciyesspor'u 2-1'le geçti, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, evinde Erciyesspor'u 2-1 mağlup etti. Goller Kuyt ve Emenike'den geldi.
##tgvideo##
Maça çok hızlı giren Erciyesspor henüz ilk dakikalarda öne geçmeye çok yaklaştı. Ancak Saracoğlu'ndaki şok bir gole Volkan izin vermedi. İlerleyen dakikalarda oyunda üstünlüğü eline alan sarı lacivertliler, üst üst ataklarla rakip kaleyi bunalttı. F.Bahçe'nin aradığı gol ise 33. dakikada geldi. Ceza yayı üzerinden harika bir şut çıkaran Dirk Kuyt, Fenerbahçe'yi soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

İkinci yarıya da hızlı giren F.Bahçe, farkı açacak fırsatlar yakaladı. Erciyesspor ise hızlı ataklarla beraberlik golü aradı. nbsp; Konuk ekibin aradığı gol ise 63. dakikada geldi. Yasin'in kazandırdığı penaltıda topun başına geçen Edinho, skora 1-1'lik eşitliği getirdi. Ancak Erciyes'in gol sevinci saniyeler sürdü. 64. dakikada soldan şık bir hareketle ceza sahasına yaklaşan Caner'in ortasında topu ağlara gönderen Emenike, F.Bahçe'yi yeniden öne geçirdi.

Kalan dakikalarda da farkı açacak bir çok fırsat yakalayan Sarı Kanarya, bu fırsatları değerlendiremedi. Erciyesspor da son paslarda başarılı olamayınca karşılaşma F.Bahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Takipçileri G.Saray ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı çok iyi değerlendiren F.Bahçe, böylece puanını 54'e çıkardı..
nbsp;
FENERBAHÇE: 2 - 1 :ERCİYESSPOR

STAT: Ş. Saracoğlu
HAKEM: Çağatay Şahan
YAYIN: Lig TV

FENERBAHÇE: Volkan, Gokhan, Bekir, Alves, Caner, M.Topal, Alper, Emre, Kuyt, Sow, Emenike
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

K. ERCİYESSPOR Gökhan, Cenk, Diakhate, Mangane, Emre, Cem Can, Mandjeck, Murat, Traore, Yasin, Edinho
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

GOLLER: Dk. 33 Kuyt, Dk. 64 Emenike (Fenerbahçe), Dk. 63 Edinho (Pen) (Erciyesspor)FENERBAHÇE : 2 - 1 K. ERCİYESSPOR

MAÇTAN DAKİKALAR

90. Dakika : Çağatay Şahan karşılaşmayı bitiren düdüğünü çalıyor ve son anları heyecan fırtınasına sahne olan maçta Fenerbahçe Dirk Kuyt ve Emmanuel Emenike'nin attığı gollerle rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarıyor. Fenerbahçe rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli bir galibiyet elde ediyor ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha atıyor.
90. Dakika : Pape Diakhate ve Bekir İrtegün saha içindeki tartışmalardan dolayı sarı kart görüyorlar.
90. Dakika : Çağatay Şahan iki takım futbolcularınıda orta yuvarlakta topluyor.
90. Dakika : Maçın son anlarında tansiyon yükseliyor ve Cem Can rakibi Emre Belözoğlu'na yaptığı hareket sonrasında hakem Çağatay Şahan tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.
90. Dakika : Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.
89. Dakika : Karşılaşmanın son anlarında Fenerbahçe'de zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gökhan Gönül oyuna devam edemiyor ve yerine Mehmet Topuz oyuna dahil oluyor.
88. Dakika : Kayseri Erciyesspor son oyuncu değişiklik hakkını da kullanıyor. Murat Yıldırım'ın yerine Kerim Avcı oyuna dahil oluyor.
87. Dakika : Kaleci Gökhan Değirmenci üst üste kurtardığı toplarla karşılaşmanın son anlarında yıldızlaşıyor.
85. Dakika : Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Moussa Sow kaçırdığı net pozisyonlardan sonra gözyaşları ile sahayı terkediyor ve yerine genç futbolcu Salih Uçan oyuna giriyor.
82. Dakika : Fenerbahçe yine mutlak bir gol şansından yararlanamıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla ilerleyen Moussa Sow açısı kapanınca pasını hemen yanındaki arkadaşı Raul Meireles'e veriyor. Raul Meireles de bekletmeden şık topuk pasıyla ceza sahası içi sol çaprazdaki arkadaşı Emmanuel Emenike'ye veriyor. Bu pas üçgeninden sonra topla buluşan Emmanuel Emenike'nin vuruşu direğin dibinden az farkla auta çıkıyor.
81. Dakika : Emre Öztürk yerini Turgay Bahadır'a bırakıyor.
79. Dakika : Fenerbahçe üçüncü gole çok yaklaşıyor ! Emmanuel Emenike'nin kafayla indirdiği topla orta alanda topla buluşan Emre Belözoğlu uzun pasla ceza sahası içerisnde Moussa Sow'u kaleci ile karşı karşıya bırakıyor. Moussa Sow'un vuruşunda açıyı iyi kapatan kaleci Gökhan Değirmenci mutlak bir golü önlüyor.
78. Dakika : Üst üste yapılan kısa paslar sonrasında sağ kanatta topla buluşan Dirk Kuyt ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunmada Cenk Ahmet Alkılıç kafayla topu uzaklaştırıyor.
75. Dakika : Kayseri Erciyesspor savunmasından seken topa ceza sahası dışında uzak mesafeden şansını deneyen Raul Meireles gelişine çok sert vuruyor ancak top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
74. Dakika : Kader Mangane'nin orta alanın ilerisinden kafayla ceza sahasına doldurduğu topa ceza yayı üzerinde hareketlenen Edinho için bayrak havaya kalkıyor.
72. Dakika : Emmanuel Emenike'nin pasıyla ceza sahası önünde topla buluşan Raul Meireles rakiplerinden topu kurtardıktan sonra vuruşunu yapıyor ve aynı güzellikte kaleci Gökhan Değirmenci topu çelmeyi başarıyor.
71. Dakika : Kayseri Erciyesspor ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Bakaye Traore çıkıyor ve yerine Senijad Ibricic oyuna dahil oluyor.
70. Dakika : Fenerbahçe üçüncü gole yaklaşıyor ! Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Dirk Kuyt yerden pasını bomboş durumdaki arkdaşı Emre Belözoğlu'na çıkarıyor ve Emre Belözoğlu'nun yakın mesafeden vuruşunu kaleci Gökhan Değirmenci harika çıkarıyor.
68. Dakika : Kayseri Erciyesspor'un golünden sonra Fenerbahçe hemen cevap vererek karşılaşmada tekrar öne geçmeyi başarıyor.
64. Dakika : GOOOLL!!! Fenerbahçe golü yedikten hemen sonra Emmanuel Emenike ile cevap veriyor ve tekrar karşılaşmada öne geçiyor. Fenerbahçe'nin santra vuruşundan hemen sonra sol kanatta topla buluşan Caner Erkin ceza sahasına ortasını yapıyor. Ön direkte topla buluşan Emmanuel Emenike'nin kafa vuruşu kaleci Gökhan Değirmenci'ye çarptıktan sonra Emmanuel Emenike'nin de dizine çarpıyor ve top ağlara gidiyor.
63. Dakika : GOOOLL!!! Kayseri Erciyesspor Edinho'nun penaltıdan attığı golle beraberliği yakalıyor. Edinho'nun vuruşunda kaleci Volkan Demirel ortada kalmayı tercih ediyor ve top sağ köşeden ağlarla buluşuyor.
63. Dakika : Topun başına Edinho geliyor.
62. Dakika : Gökhan Gönül ceza sahası içerisinde sol çaprazda ilerleyen Yasin Öztekin'i düşürüyor ve Çağatay Şahan beyaz noktayı gösteriyor. Pozisyon sonrasında hakeme itirazlarını sürdüren Gökhan Gönül sarı kart görüyor.
59. Dakika : Orta alandan topla hızlı çıkmak isteyen Yasin Öztekin'e arkadan yaptığı sert hareket sonrasında Emre Belözoğlu sarı kart görüyor.
56. Dakika : Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini Fenerbahçe gerçekleştiriyor ve Alper Potuk yerini Raul Meireles'e bırakıyor.
56. Dakika : Bruno Alves'in savunmadan attığı uzun pasa sağ kanatta hareketlenen Emmanuel Emenike için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
54. Dakika : Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisine gelen topu Kayseri Erciyesspor savunmasında Bakaye Traore kafayla karşılıyor.
51. Dakika : Kayseri Erciyesspor Bakaye Traore ile beraberlik golüne çok yaklaşıyor ! Yasin Öztekin'in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa altıpas önünde iyi yükselen Bakaye Traore kafa vuruşunu yapıyor ancak tam köşeye giden topu kaleci Volkan Demirel parmaklarının ucuyla kornere çeliyor ve mutlak bir golü önlüyor.
51. Dakika : Emre Belözoğlu sol kanattan attığı uzun pasla oyunun yönünü değiştiriyor ve sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül'ün ceza sahasına yerden gönderdiği pasa Moussa Sow'dan önce kaleci Gökhan Değirmenci yatarak sahip oluyor.
49. Dakika : Emre Belözoğlu'nun kullandığı serbest vuruşta top barajdan geri dönüyor ve taça çıkıyor.
49. Dakika : Emre Öztürk, Çağatay Şahan'ın kurduğu barajı bozduğu için itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.
47. Dakika : Ceza yayının hemen solunda çizgi üzerinde yaşanan ikili mücadelede Murat Yıldırım rakibi Alper Potuk'u düşürüyor ve Fenerbahçe çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak.
46. Dakika : Fenerbahçe ikinci yarıya çok hızlı başlıyor. Ceza sahası önünde Emmanuel Emenike ile paslaştıktan sonra topla buluşan Moussa Sow savunmanın kendisini karşılamasıyla bir anda boşa çıkan arkadaşı Alper Potuk'a pasını veriyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Alper Potuk çok kötü vuruyor ve Fenerbahçe önemli bir gol şansından yararlanamıyor.
46. Dakika : Çağatay Şahan'ın düdüğüyle ikinci yarı Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.
45. Dakika : İlk yarının son anlarında Kayseri Erciyesspor köşe vuruşundan yararlanamıyor ve pozisyonun devamında Çağatay Şahan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe Dirk Kuyt'ın 33.dakikada attığı golle devreyi 1-0 önde kapatıyor.
45. Dakika : İlk yarının sonuna en az 1 dakika ilave ediliyor.
44. Dakika : Edinho'nun kafayla indirdiği topa taç çizgisi üzerinde yatarak topa dokunan Murat Yıldırım pasını ceza sahasına hareketlenen Yasin Öztekin'in koşu yoluna atıyor ancak Yasin Öztekin için bayrak kalkıyor.
42. Dakika : Yasin Öztekin'in serbest vuruştan ceza sahasına gönderdiği topa ceza sahası içerisinde iyi yükselen Edinho kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı şekilde kalenin üstünden dışarı gidiyor. Kayseri Erciyesspor ilk yarının son dakikalarında kazandığı bu serbest vuruştan yararlanamıyor.
40. Dakika : Ceza yayı üzerinde topla hareketlenen Bakaye Traore Fenerbahçe savunmasına takılıyor. Savunmaya çarpan top ceza sahası dışında bulunan Cem Can'ın önünde kalıyor ve Cem Can'ın şutu savunmaya çarpıp kornere gidiyor.
39. Dakika : Fenerbahçe golden sonra baskısına yine devam ediyor.
37. Dakika : Dirk Kuyt'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Caner Erkin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak top farklı şekilde doğrudan dışarı çıkıyor.
33. Dakika : GOOOLL!!! Fenerbahçe aradığı golü Dirk Kuyt ile buluyor ve 1-0 öne geçiyor. Moussa Sow orta alandan taşıdığı topla ceza sahasına ilerlerken 3 kişi arasından ara pasını Dirk Kuyt'a bırakıyor. Savunmaya çarpan topla ceza yayının sağ çaprazında topla buluşan Dirk Kuyt dönerek vuruşunu yapıyor ve kaleci Gökhan Değirmenci bu şut karşısında çaresiz kalıyor. Dirk Kuyt harika bir gole imza atıyor.
29. Dakika : Emre Belözoğlu'nun ara pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike topla ceza sahasına girdikten sonra hemen sol tarafında bomboş durumda olan arkadaşı Dirk Kuyt'a pasını vermek yerine kendi vurmayı tercih ediyor ve Kayseri Erciyesspor savunmasın açıyı kapatarak tehlikeyi önlüyor. Fenerbahçe mutlak bir gol şansından yararlanamıyor.
28. Dakika : Kayseri Erciyesspor yine sağ kanadı kullanıyor ve orta alanda yapılan kısa paslar sonrasında sağ kanatta topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunmada Bruno Alves topu kafayla karşılıyor.
25. Dakika : Orta alanda Georges Mandjeck'in kaptırdığı topa sahip olan Emmanuel Emenike ceza sahasına doğru topla ilerlemek isterken topun kontrolünü yitiriyor ve Kayseri Erciyesspor savunması araya girerek tehlikenin büyümesini önlüyor.
23. Dakika : Serbest vuruş hızlı kullanılıyor ve sağ kanatta topla buluşan Cenk Ahmet Alkılıç'ın ceza sahasına ortasını kaleci Volkan Demirel kalesini terkederek yumrukluyor ve tehlikeyi önlüyor.
23. Dakika : Orta alanda yaşanan top kapma mücadelesinde Alper Potuk rakibi Yasin Öztekin'e faul yapıyor ve bu karara Ersun Yanal tepki gösteriyor.
20. Dakika : Geride kalan 20 dakikada iki takımda net fırsatlardan yararlanamadı.
19. Dakika : Kayseri Erciyesspor bir kez daha atağa çıkarken topu kaptırıyor ve orta alanda topla buluşan Emre Belözoğlu bekletmeden pasını Emmanuel Emenike'ye veriyor. Emmanuel Emenike'nin uzak mesafeden sert şutunu kaleci Gökhan Değirmenci harika tokatlıyor ve top kornere gidiyor.
17. Dakika : Kayseri Erciyesspor atağında Bakaye Traore'nin kaptırdığı topu Fenerbahçe savunması uzaklaştırıyor. Sağ kanatta topla buluşan Emmanuel Emenike topla ilerledikten sonra uzak mesafeden ceza sahası içerisine kesiyor ancak hiç kimsenin dokunamadığı top doğrudan dışarı çıkıyor. Pozisyon sonrasında Moussa Sow arkadaşına sitem ediyor.
15. Dakika : Serbest vuruşu kullanmak için topun başına gelen Yasin Öztekin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak top doğrudan kaleci Volkan Demirel'in üzerine gidiyor ve Volkan Demirel çift yumrukla topu uzaklaştırıyor.
14. Dakika : Orta alandan atılan uzun pasla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Edinho rakibi Bekir İrtegün ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalıyor ve Kayseri Erciyesspor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
12. Dakika : Sol kanatta topla buluşan Moussa Sow Emmanuel Emenike ile verkaça girdikten sonra ceza sahası dışı sol çaprazdan sert şutu savunmaya çarpıp kornere gidiyor. Mücadelede tempo giderek artıyor.
10. Dakika : Serbest vuruşu kullanan Caner Erkin ceza sahasına ortasını açıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda iyi yükselen Bruno Alves'in kafa vuruşu istediği gibi olmayınca top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
8. Dakika : Mehmet Topal'ın orta alandan attığı uzun pasla sağ kanatta topla buluşan Gökhan Gönül rakibi Yasin Öztekin'den sıyrılmak isterken yerde kalıyor ve Çağatay Şahan oyunu durduruyor. Fenerbahçe serbest vuruş kullanacak.
6. Dakika : Fenerbahçe bu kez gole çok yaklaşıyor ! Dirk Kuyt orta alanı hızla geçtikten sonra pasını ceza sahası dışı sağ çaprazda bulunan arkadaşı Emmanuel Emenike'ye veriyor. Emmanuel Emenike topla buluştuktan sonra ceza sahasına girer girmez yerden çok sert vuruyor ancak kimsenin dokunamadığı top uzak kale direğinin dibinden dışarı gidiyor.
5. Dakika : Savunmadan gelen uzun pasa orta alanın hemen ilerisinde hareketlenen Edinho kendisini karşılayan rakibi Bekir İrtegün'e faul yapıyor.
2. Dakika : Yasin Öztekin'in köşe vuruşundan ceza sahasına gönderdiği sert top bir anda boşta kalıyor ve ceza sahası içinde oluşan karambolde Kayseri Erciyessporlu futbolculardan önce savunma topu tehlikeli bölgenin dışına uzaklaştırmayı başarıyor. Kayseri Erciyesspor maça adeta fırtına gibi bir başlangıç yapıyor.
1. Dakika : Kayseri Erciyesspor maça çok hızlı başlıyor. Sağ kanatta topla buluşan Murat Yıldırım ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpasın hemen önünde müsait pozsiyonda Edinho'nun kafa vuruşunu kaleci Volkan Demirel harika çıkarıyor ve top kornere gidiyor.
1. Dakika : Çağatay Şahan'ın ilk düdüğüyle Kadıköy'de zorlu 90 dakikaya konuk ekip Kayseri Erciyesspor başlıyor.

MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER
nbsp;
- Lider Fenerbahçe bu sezon evinde oynadığı 12 maçta, 10 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Lider Lider Fenerbahçe, bu sezon kendi sahasında oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmedi. Konuk ekip ise bu sezon deplasmanda oynadığı 12 maçta, 3 galibiyet, 2 beraberlik, 7 de mağlubiyet aldı. Kayseri Erciyesspor, düşme hattındaki takımlar arasında deplasmanlarda en başarılı takım olarak göze çarpıyor.
- İki takım daha önce ligde 6 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 4'ünü Lider Fenerbahçe kazanırken, 2 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Kayseri Erciyesspor, Lider Fenerbahçe karşısında henüz galibiyetle tanışamadı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Lider Fenerbahçe deplasmanda 2-1 kazanmıştı.
- Her iki takımda da cezalı oyuncu bulunmazken, ev sahibi Lider Fenerbahçe'de Egemen Korkmaz, konuk ekipte ise Numan Çürüksu sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayan isimler.
- Karşılaşma öncesinde Lider Fenerbahçe 51 puanla liderliğini sürdürürken, Kayseri Erciyesspor ise 25 puanla ligde 17.sırada yer alıyor. Kayseri Erciyesspor bu sezon topladığı 25 puanın 12'sini son 4 haftada elde etti.
- Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak zorlu mücadelede Çağatay Şahan düdük çalacak.
- Spor Toto Süper Lig'in 25. Haftasında lider Lider Fenerbahçe, evinde son haftaların flaş takımı Kayseri Erciyesspor'ı konuk ediyor.

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor'u konuk ediyor. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'ndaki karşılaşmanın hakemi ise Çağatay Şahan.

FENERBAHÇE: Volkan - Caner, Alves, Bekir, Gökhan - Mehmet Topal, Emre, Alper - Sow, Kuyt, Emenike
K.ERCİYESSPOR: Gökhan - Cenk, Diakhate, Mangane, Emre - Traore, Mandjack, Yasin, Cenk Ahmet, Murat - Edinho

KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-Daha 1. dakikada Erciyesspor üst üste iki önemli pozisyondan yararlanamadı. Sağdan gelen ortaya Edinho kafa vuruşunu yaptı topu Volkan güçlükle kornere çeldi. Devamında gelen kornerde yaşanan pozisyonda ise topu çizgiden Gökhan çıkardı.

KÜFÜR UYARILARI İŞE YARADI
Fenerbahçeli taraftarlara günler öncesinden yapılan küfürlü tezahürat uyarısı işe yaradı. Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nu tribüne küfürlü tezahüratlarla çağıran sarı lacivertliler bu karşılaşmada bunu yapmadılar.

ALVES DÖNDÜ
Bruno Alves formasına kavuştu. Ayak tenisi oynarken sakatlanan futbolcu 3 haftalık aranın ardından sahadaydı. Bruno Alves'in savunmadaki partneri ise Bekir İrtegün oldu.

EGEMEN YETİŞMEDİ
Sol dizinden sakatlığı bulunan Egemen dünkü maçta yer almadı. Egemen iyileşmesine rağmen maçta riske edilmedi. Son antrenmanda ağrıları artan futbolcu bu nedenle kadroya alınmadı.

KONTENJANA TAKILANLAR
Cristian, Holmen ve Kadlec yabancı kontenjanına takılan isimler oldu. 2 maçlık kırmızı kart cezası biten Cristian da karşılaşmada tribüne çıkan isimlerden biri oldu.

İDEALE YAKIN KADRO
Fenerbahçe, uzun süre sonra ideale yakın bir kadro ile sahaya çıktı. İdeal kadrodan sadece Egemen yoktu.

MAÇ ÖNCESİ İSTATİSTİKLER

51 puanla Süper Lig'in lideri olan sarı lacivertli ekip 23 karşılaşmada 16 galibiyet alırken 3 kez berabere kaldı ve 4 kez de mağlup oldu. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 51 gol gönderen Fenerbahçe, kendi kalesinde 26 gol gördü.

Sarı kanarya, seyircisi önünde oynadığı 12 karşılaşmada ise mağlubiyet yüzü görmedi. 10 galibiyet alıp 2 kez berabere kalan Fenerbahçe, taraftarlarına 33 kez gol sevinci yaşatırken kendi kalesindeki 9 gole engel olamadı.

Kayseri Erciyesspor ise 25 puanla 17. sırada bulunuyor. 24 karşılaşmada 7 galibiyet alıp 4 kez eşitliği bozamayan Erciyes, 25 gol bulurken kendi kalesinde 36 gol gördü. Misafir ekip deplasman maçlarında ise 3 galibiyet aldı, 2 kez berabere kaldı ve 7 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Erciyesspor deplasman maçlarında 13 gol bulurken kalesinde 16 gol gördü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...