Arseven açıkladı: AK Parti mi yoksa Recep Tayyip Erdoğan mı?

Arseven açıkladı: AK Parti mi yoksa Recep Tayyip Erdoğan mı?

Politika Haberleri

Yeni Akit yazarı Serdar Arseven, Başbakan Erdoğan'a sorduğu sorunun cevabını bugünkü köşesine taşıdı. İşte Serdar Arseven'in Erdoğan yazısı.

Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin "Böyle bir dönem gördünüz mü? Var mı tarihte böyle bir dönem?" sorusuna çarpıcı bir cevap verdi.

Yeni Akit yazarı Serdar Arseven, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Böyle bir dönem gördünüz mü, duydunuz mu, okudunuz mu... Var mı tarihte böyle bir dönem?" şeklinde yönelttiği soruya Erdoğan'ın nasıl cevap verdiğini yazdı.

"AK Parti olmasın da kim olursa olsun" düşüncesinde olunduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, soruya şu sözlerle cevap veriyor:

"Türkiye'de siyasi partiler kendi görüşleri etrafında çetin mücadeleler vermişlerdir ama... Türkiye'yi dışarıdan yönlendirmeye veya ulusal güvenliğimizi tehdit eden mekanizmaları oluşturmak suretiyle siyasi partilerle işbirliğine girmeye çalışanlar bugüne kadar olmadı. Ben böyle bir şeyi ne okudum, ne hatırlıyorum, böyle bir şey yok.. Türkiye'de bulunmasına bir mâni olmayan, Türkiye'yi dışarıdan yönlendirmek suretiyle Türkiye'de bir fitnenin bir fesadın üremesine yol açan ve milleti bölmeye parçalamaya yönelen bir girişim var. Her türlü parti ile bir oluşum yapabiliyor. İnsanın bir siyasi kanaati olursa bunu bir siyasi parti ile ifade edebilir bunu anlayabilirim. Ama bu böyle değil; AK Parti olmasın da kim olursa olsun."

Başbakan Erdoğan ile arasında geçen konuşmayı köşesine taşıyan Gazeteci yazar Serdar Arsever ise konuyu şu sözlerle yorumluyor. "Sayın Erdoğan bana göre "tam" olarak ifade etmedi meramını. "AK Parti olmasın da kim olursa olsun!" değil mevzu, "Recep Tayyip Erdoğan olmasın da kim olursa olsun!"

Tezgâhın özü bundan ibarettir.

Mesele Recep Tayyip Erdoğan'ı yeme meselesidir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...