Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Hikmet Karaman gerilimi

Emre Hikmet Karaman gerilimi

SPOR Haberleri

Karşılaşmanın 44. dakikasında bir pozisyonda hakem Çağatay Şahan, Kayseri Erciyes lehine faul verirken Emre Belözoğlu pozisyona itiraz etti.

Bunun üzerine Hikmet Karaman, Emre Belözoğlu'nu alkışlamaya başladı. Emre'ye dönerek el kol hareketleri ile bazı ifadeler kullanan Karaman'a dönen Emre "Ben ne yaptım dercesine hareketler yaptı. İkilinin tartışmasının uzamasını araya giren 4. Hakem engelledi.

EMRE'YE SERT HAREKET

Bu pozisyonun hemen 1 dakika sonrası bir pozisyonda Mangane, Emre'ye iki ayağının tabanı ile girince tecrübeli oyuncu yerde kaldı. Emre'nin bu pozisyondaki tedavisinin ardından Hikmet Karaman'ın yanından geçerken bu kez Emre, Karaman'a yönelik bazı el hareketleri ve ifadeler kullandı. Karaman buna yanıt vermezken Emre oyuna girdi. Hemen ardından devre bitince Hikmet Karaman soyunma odasına doğru giden Emre'nin yanına gitti ve tecrübeli futbolcuya sarılarak tatsızlığın daha da büyümesinin önüne geçti.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...