Taraftardan çok polis vardı

Taraftardan çok polis vardı

SPOR Haberleri

Geçtiğimiz yıl Manchester United maçı öncesinde havaalanında yaşanan olaylar üzerine Londra'da Heathrow Havalimanı'nda olağanüstü önlemler aldı.

İngiliz emniyeti geçtiğimiz yıl Manchester United maçı öncesinde havaalanında yaşanan olaylar üzerine Londra'da Heathrow Havalimanı'nda olağanüstü önlemler aldı.

30 metre yakınına yaklaştırılmadı

Galatasaray'ın Londra'ya ineceği için taraftarlar futbolculara 30 metre uzaklıkta bir bölgede tutuldu.

Londra'da taraftardan çok İngiliz polisi vardı

30'a yakın taraftar varken 50'nin üzerinde İngiliz polisi geniş güvenlik önlemi alıp deyim yerinde ise kuş uçurtmadı. Basın mensupları da kurulan özel bölme dışında takıma yaklaştırılmadı. Ayrıca Galatasaray kafilesi ile İstanbul Emniyeti Spor Bürodan görevli çevik kuvvet de Londra'ya geldi

Başkan Aysal tarifeli uçak ile geldi

Başkan Ünal Aysal ile yöneticilerinin aksine Londra'ya takım uçağı ile değil nbsp; Eşi Fani Aysal ile birlikte THY'nin tarifeli uçağı ile geldi.

Galatasaray takımı, Chelsea Pestana Otel'de tarihi maç için kampa girdi. Sarı kırmızılı yöneticiler ise Londra'da Mayfair Otel'de kampa girdi.

Galatasaray kafilesi ile Londra'ya gelen yöneticiler ise Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Adnan Nas, Şükrü Ergün, Aka Gündüz Özdemir, Necati demirkol, Sedat Doğan, nbsp; Ebru Köksal, Ahmet Ocaklı, Mete İkiz, nbsp; Mehmet İpekdokuyan idi.

HÜRRİYET

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...