Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Erciyesspor maçı yorumu

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe Erciyesspor maçı yorumu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj elde etti.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Kayseri Erciyesspor'ı 2-1 yenen Fenerbahçe, şampiyonluk yolunda çok ciddi bir avantaj elde etti. Fenerbahçe'nin aldığı galibiyetin ardından Rıdvan Dilmen, yorumcusu olduğu % 100 Futbol adlı programda açıklamalarda bulundu.

"BENCE BU İŞ BİTTİ, FARK KAPANMAZ"

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaptırmayacağını ifade eden Dilmen, "Hızlı, tempolu, kalitesi çok iyi olmayan ama istediğini alan bir Fenerbahçe takımı vardı. En yakın rakibine 8 puan, diğer rakibine 10 puan fark yaptı ve 9 maçı kaldı. Bu farkın kapanma ihtimali tabiki var ama ben Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kaptıracağını düşünmüyorum. Fenerbahçe zor bir iş beceriyor. Rakip takım oyuncu ve antrenörleri de bunu beyan etmezler ama onlar da kabul etmişlerdir. Ligde uzun zamandır bu haftada 8 puan fark olmayalı çok olmuştu. Gelecek sezon Avrupa'ya gidemeyecek olmasına rağmen sezonu çok iyi götürüyorlar, çok istiyorlar. Tebrik etmek gerekiyor. Tabiki futbol bu fark kapanabilir ama bence bu iş bitti gibi. Mesela bugün Gaziantepspor'un Konyaspor'u yenmesi Fenerbahçe'nin de avantajı. Fenerbahçe, haftaya rahatlamış olan Gaziantepspor'a konuk olacak. Konyaspor, geriledi ve hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile maç yapacak." şeklinde konuştu.

"EĞER, SOW SÖYLEMEDİYSE..."

Sow'un gözyaşları ve oyundan çıkmasını da değerlendiren Dilmen, "Sporcular duygusaldır. Bazıları daha fazla duygusaldır. Moussa Sow da onlardan birisi. Bütün Erciyessporlu oyuncular da onu oyundan çıkarken teselli ettiler. Oyundan çıkarmayacaktı bence ama Sow çıkmak için ısrar etmiştir. Eğer Sow çıkmak istediğini söylemediyse ve Ersun Hoca da çıkardıysa hata yapmıştır." ifadelerini kullandı.

SPORX

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...