Didier Drogba'dan şok karar!

Didier Drogba'dan şok karar!

SPOR Haberleri

Chelsea rövanşı öncesinde G.Saray'da bir kez daha Drogba krizi patlak verdi.

Antalya deplasmanı ve Arena'daki Chelsea maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Fildişili yıldız, Karabük'te 89. dakikada çıkartılınca adeta çileden çıktı. Su şişelerini tekmeleyen Drogba'nın, İtalyan hoca ile ipleri tamamen kopardığı öğrenildi. Drogba'nın, maçtan sonra Mancini ile konuşmayı reddettiği ve kendisini sakinleştirmek isteyen yardımcı hocalara da sitem ederek, "Neden sürekli beni çıkarıyor? Gol atmak isteyen takım, maçın bitmesine 5 dakika kala forvetini çıkarır mı?" şeklinde tepki gösterdiği öğrenildi. Dönüşte de ikili arasında buz gibi rüzgarlar eserken, kimseyle konuşmayan Drogba'nın kesin olarak ayrılmayı düşündüğü bildirildi.

CHELSEA MAÇI ÖNCESİ RUH HALİNİ ÖZETLEDİ: BİRAZ GERGİNİM

UEFA'nın resmi sitesine özel röportaj veren Didier Drogba, sembol oyunculardan biri olarak görüldüğü Chelsea ile salı günü oynanacak tarihi maç öncesi karışık duygular yaşadığını söyledi:

"Benim için özel bir an olacak. Orada 8 sene geçirdim ve o yüzden nasıl reaksiyon vereceğimi bilmiyorum. Sanırım biraz gerginim. Chelsea'de büyük maçlar oynadım. Bu dünyanın en iyi oyuncularına daha çok yakınlaşmamı sağladı. Umarım G.Saray turlar. Zor olacak. Sıcak bir karşılama göstereceklerini düşünüyorum."

HABERTÜRK

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...