Başbakan, İzmir'deki dev mitinge katılım sayısını açıkladı

Başbakan, İzmir'deki dev mitinge katılım sayısını açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV'nin ortak yayınında gündeme dair soruları cevaplandırdı. Erdoğan, İzmir'deki mitinge katılım sayısını da açıkladı.

Programa İzmir'deki dev mitingle başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitinge katılım sayısını da açıkladı. Büyük bir coşkuyla İzmir'e geldiğini belirten Başbakan Erdoğan, ''Öncelikle İzmir özellikle Ak Parti açısından anlamlı ve farklı illerimizden biri. Manisa'da büyük bir coşku vardı yaklaşık 80 bin kişi vardı ve o coşkudan İzmir'e geldim. İzmir'de de de büyük bir rakam vardı emniyet rakamlarına göre 180 bin kişi vardı. Tabi bu rakamlar bizlere önemli bir şeyi anlatıyor. İzmir'e yerel yönetim anlamında büyük bir haksızlık var bu haksızlığın başında da beceriksiz bir CHP var. Biliyorsunuz İzmirde büyük bir su sorunu vardı biz hemen el attık ve Göldes Barajını inşaa ettik. Bir diğer konu İzmir yeraltı problemi çöp problemi İzmir'in büyük sıkıntıları var. İzmir'de hala modern çöp depolama sistemi yok bu CHP'nin neresi modern?'' ifadelerini kullandı. (Haber 7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...