Kılıçdaroğlu: Neden yönetemeyelim?

Kılıçdaroğlu: Neden yönetemeyelim?

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu: 'Diyorlar ki 'CHP iktidara gelirse acaba devleti yönetir mi?' Böyle saçma soru ilk defa görüyorum. Devleti kuran parti CHP değil mi?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da yaptığı konuşmada, "Diyorlar ki 'CHP iktidara gelirse acaba devleti yönetir mi?' Böyle saçma soru ilk defa görüyorum. Devleti kuran partiye 'devleti yönetebilir mi' diye sorulur mu? Devleti kuran parti CHP değil mi?" dedi. Kılıçdaroğlu, "Biz devletin bütün kurumlarının saat gibi çalışmasını isteriz, devlette partizanlığı kabul etmeyiz. Açıkça söylüyorum, benim için yandaş yok, benim için vatandaş var, vatandaş benim başımın üzerindedir" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, CHP iktidarında hükümet eleştirildiğinde ertesi gün kimsenin kapısında vergi müfettişi olmayacağını ifade etti.
ANTALYA AA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...