Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Martino: 'Messi'ye söyleyecek kelime bulamıyorum'

Martino: 'Messi'ye söyleyecek kelime bulamıyorum'

SPOR Haberleri

Barcelona'nın Şilili teknik direktörü Tata Martino, Osasuna'yı 7-0 geçtikleri mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki hafta oynanacak El Clasico ile ilgili konuşan Martino, "Bernabeu'da nasıl oynayacağımız konusunda en ufak bir şüphem yok. Bugün gösterdiğimiz performans bizim oyunumuzu değiştirmeyecek. Madrid karşısında sahada olacak 11'i büyük ölçüde belirledim" dedi. Mücadelede attığı 3 gol ile birlikte kariyerindeki 371. golü atan ve Barça tarihinin en golcü ismi olan Messi ile ilgili görüşleri sorulan Şilili hoca, "Leo'yu anlatmak için kelime bulamıyorum. O önüne koyulan tüm rekorları bir bir kırmaya devam ediyor" ifadelerini kullandı. Barcelona, 28. haftası tamamlanan La Liga'da, 66 puanla zirvedeki Real Madrid'in 4 puan arkasında 3. sırada yer alıyor. sporx


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...