Mancini'nin Chelsea'yi imha planı hazır!

Mancini'nin Chelsea'yi imha planı hazır!

SPOR Haberleri

Chelsea'yi önce durdurmayı hedefleyen İtalyan çalıştırıcı, son yarım saatte ise risk alıp gol arayacak

Galatasaray'da, Chelsea oynanacak olan ile 1-1'in rövanş nbsp;taktiği büyük ölçüde belirlendi. Teknik Direktör Roberto Mancini, öncelikle zorlu deplasmanda rakibinden gol yememeyi planlıyor. Bu nedenle takımını tek forvetle sahaya sürecek olan İtalyan çalıştırıcı, son maçlarda forma verdiği Yekta yerine defansif yönü ağır basan Ceyhun ile maça başlayacak. Mancini 60-65 dakika boyunca Chelsea'ye gol şansı tanımayıp, rakibini stres altına sokmayı hedefliyor. Futbolcularıyla toplantı yapan İtalyan çalıştırıcı "2. yarının ortalarına kadar gol yememeliyiz. Sabredeceği, pes etmek yok" dedi. Tur için mutlaka gol atması gereken Galatasaray, son yarım saatte ise risk alıp çift forvete dönecek ve Mancini'nin Yekta hamlesiyle pozisyon zenginliği yaşamayı hedefleyecek.
Arkadaş olmak istemiyor
Öte yandan İtalyan basınına konuşan Mancini, Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho için "Benle arkadaş olmak istemiyor" dedi ve Portekizli ile aralarının bozuk olduğunu söyledi. Mancini, 2010 yılında Mourinho ile aralarındaki tansiyonun ilk olarak arttığını söylerken, "Ben oldukça normal şeyler söylemiştim ama birisi bunu tahrik edici bir şekilde sundu ve polemik başladı. Gerçekten kırılmış gibiydi. İstanbul'da birbirimizi gördüğümüzde sadece "Merhaba" dedik. Mourinho'nun beni arkadaş edinmek istediğini düşünmüyorum" dedi. nbsp; gt; Bahadır ÇOKİŞLER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...