Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Roberto Mancini'den Chelsea sürprizi! Yine ilk 11'de

Roberto Mancini'den Chelsea sürprizi! Yine ilk 11'de

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alan Galatasaray, rotasını Chelsea ile Stamford Bridge'de oynayacağı tarihi maça çevirdi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alan Galatasaray, rotasını Chelsea ile Stamford Bridge'de oynayacağı tarihi maça çevirdi. Jose Mourinho'nun takımına karşı mücadele edecek olan Roberto Mancini, Stamford Bridge'de yine farklı bir kadro ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor. nbsp;Türkiye'deki yabancı kontenjanından dolayı Eboue'yi kullanamayan İtalyan teknik adam, Chelsea ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Fildişili yıldızı sahaya sürmeye hazırlanıyor. Karabükspor ile oynanan maçtan sonra Eboue ile bir toplantı gerçekleştiren ve "Chelsea maçına hazır ol" talimatı veren Mancini, Karabük maçında forma verdiği Sabri'yi ise yedek kulübesinde oturtacak. Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 7 maçta da ilk 11'de olan ve sadece Juventus ile Arena'da oynanan maçta 80 dakika sahada kalan Fildişili yıldızı, Stamford Bridge'e çıkartacak olan Roberto Mancini, savunma kurgusunu ise Semih ve Hakan Balta üzerine kuracak. nbsp;Sol bekte Telles'e forma şansı verecek olan İtalyan teknik adam, orta alanda ise Ceyhun mu, yoksa Yekta mı konusunda büyük bir kararsızlık yaşıyor. Karabük maçında beklenen performansı sergileyemeyen Yekta'nın yerine Chelsea'ye karşı Yekta'nın yerine Ceyhun'u kullanması beklenen Mancini, Selçuk-Melo-Sneijder üçlüsünden de bu maçta da vazgeçmeyerek hücum hattını Didier Drogba ve Burak Yılmaz'dan oluşturacak. (sporx)

nbsp;Roberto Mancini'den Chelsea sürprizi! Yine ilk 11'de


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...