Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'un göbeğindeki cezaevinden firar!

İstanbul'un göbeğindeki cezaevinden firar!

GÜNDEM Haberleri

Ümraniye Cezaevi'nde kalan 3 mahkumun gece firar ettiği belirtildi. Hükümlü oldukları belirtilen mahkumların nasıl kaçtıkları araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde yoklama yapan cezaevi görevlileri Sacit Meyan (26), Eyüp Muratkan (33) ve Özgür Ürün'ün (23) koğuşta olmadıklarını gördü. Durum hemen cezaevi yönetimine bildirilince kamera kayıtları incelemeye alındı.Yapılan ilk incelemede şahısların firar ettiği, beyaz renkli bir otomobile binerek cezaevinden uzaklaştıkları anlaşıldı. Durum daha sonra tüm emniyet birimlerine bildirildi. Kaçan mahkumların gidebilecekleri adreslerde aramalar başlatıldı. Bu arada firar eden mahkumların içeriden yardım aldığı öne sürüldü. İsmini açıklamayan bir görevli, içeriden yardım olmadan kimsenin kaçmasının mümkün olmadığını belirtti
(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...