Sahalarda eşi benzeri görülmemiş protesto!

Sahalarda eşi benzeri görülmemiş protesto!

SPOR Haberleri

Meksika 2. Lig takımlarından Celaya, maaşlarının ödenmemesi gerekçesiyle eşi benzeri görülmemiş bir protestoya imza attı.

Meksika 2. Ligi Ascenso MX Apertura ekiplerinden Celaya'da futbolcular, maaşlarının ödenmemesi gerekçesiyle ilginç bir protestoya imza attı.
KAFALARINA KESE KAĞIDI GEÇİRDİLER
Seslerini duyurmak için değişik bir yöntem seçen oyuncular, Merida ile oynayacakları mücadele öncesinde takım fotoğrafı çektirirken başlarına üzerinde dolar işareti bulunan ve çeşitli mesajlar içeren kese kağıtları geçirerek poz verdi.
Celaya oyuncularının maaşlarının 2 aydır ödenmediği belirtilirken, borç batağındaki kulübün otel masraflarından kaçmak için deplasman maçlarına, müsabakanın oynanacağı tarihte gittiği kaydedildi.
Öte yandan, Meksika kulübünün, tesislerinde su ile elektriği kapattığı ve soyunma odalarındaki ısınma sistemini de devre dışı bıraktığı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...