Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göztepe'de Suat Kaya dönemi!

Göztepe'de Suat Kaya dönemi!

SPOR Haberleri

Giresunspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını bırakan Göztepe'de teknik direktörlük görevine Suat Kaya getirildi.

Erhan Altın ve Özgür Zengin'in ardından takımın başına geçen üçüncü teknik adam olan Zafer Turan'ın istifasından sonra iki hafta bekleyen Başkan Hüseyin Altınbaş, Suat Kaya ile bugün İstanbul'da 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Kaya ile birlikte Galatasaray'dan takım arkadaşı Volkan Kilimci'yle de kaleci antrenörü olarak anlaşmaya varıldı. Futbolculuk döneminde Galatasaray formasıyla 8 şampiyonluk kazanarak Bülent Korkmaz ve Hakan Şükür'le birlikte en çok şampiyonluk yaşayan üç futbolcudan biri olan 47 yaşındaki Suat Kaya, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı da havaya kaldırarak Galatasaray tarihine geçti. Daha önce Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Orduspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor ve Tokatspor'u çalıştıran Kaya, yarın İzmir'e gelerek işbaşı yapacak. Göztepe'yi 3 aydır yakından izlediğini, İstanbuldaki maçları tribünden takip ettiğini söyleyen Suat Kaya ilk mesajında, "Şampiyonluk treni kaçmadı" ifadesini kullandı. Eski bir Galatasaraylı olarak Göztepe'nin sarı kırmızı renklerine yıllardır sempati duyduğunu dile getiren Suat Kaya, "Şu an ligde lider Giresunspor ve Hatayspor'un 7 puan gerisindeyiz ama son 8 haftada bu fark kapanabilir. Rakiplerimiz birbirleriyle karşılaşacak. Zoru başarmak için bu göreve geldim. Finallere alışkınım. Ligde son maça kadar yarışı sürdüreceğiz. Normal sezonda veya Play off'ta mutlu sona ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Futbolcularımın ağabeyleri olacağım. Formayı hak ediyorlar ve bunu gösterecekler" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...