Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uğur Demirok için iki takım devrede!

Uğur Demirok için iki takım devrede!

SPOR Haberleri

A Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in ay-yıldızlı kadroya davet ettiği Uğur Demirok için Galatasaray'dan sonra Beşiktaş da resmen devreye girdi.

Önümüzdeki sezon yabancı kontenjanın 5+0+3'e düşecek olmasından dolayı kadrosunu yerli isimler ile takviye etmek isteyen Beşiktaş, 26 yaşındaki stoper Uğur Demirok için resmen devreye girdi. Akhisar ile olan sözleşmesi 2015 Haziran'ın da sona erecek olan Uğur için 3 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkartan Beşiktaş, 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirleyen Akhisar ile şimdiden pazarlıklara başladı.


Galatasaray da devrede!
Uğur Demirok'un transferi için Akhisar'dan 'söz almaya' çalışan Beşiktaş'ın yanı sıra Galatasaray da transfer sürecindeki ısrarını sürdürüyor. Uğur'un transferi için hem Akhisar ile hem de oyuncunun menajeri ile temas halinde olan Galatasaray, 26 yaşındaki stoper için Akhisar'a bir miktar para + oyuncu teklif etmeye hazırlanıyor. 'Kulüp başkanları' nezlinde bir görüşme olmamasına rağmen Uğur için görüşme halinde olan sarı-kırmızılı yöneticiler ve Akhisarlı yöneticiler, transfer konusunda önemli bir gelişmenin olmadığını yönünde ağız birliği yapıyor. Ege temsilcisinde gösterdiği performans ile birlikte A Milli Takıma kadar yükselen Terim'in yeni prensi, İsveç ile oynanan özel maçta Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirdi. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan başarılı savunmacı, bu sezon Akhisar'da 29 maçta forma şansı bulurken 4 de gol atarak skora da katkıda bulundu. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...