Mourinho'dan Galatasaray'a sürpriz! İşte Chelsea'nin 11'i

Mourinho'dan Galatasaray'a sürpriz! İşte Chelsea'nin 11'i

SPOR Haberleri

Aston Villa maçında alınan 1-0'lık yenilgi sonrası Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray karşısında 11'de önemli sürprizler yapmayı planlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövan mücadelesinde 18 Mart Salı günü, Chelsea'nin konuğu Galatasaray olacak. Hafta sonu Aston Villa karşısında şoke eden bir yenilgi alan ve sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılan Chelsea'de G.Saray kadrosu da netleşiyor. Hafta sonu oynanacak Arsenal maçı için Oscar'ın dinlendirilebileceği belirtilirken, Willian'ın maç kadrosunda olacağı tahmin ediliyor. Bu sezon kaydettiği gollerin büyük bir kısmını 31-45 (11) ve 76-90 (15) aralığında kaydeden Chelsea'de takımın gol yükünü ise 13 golle Eden Hazard ve 7 golle Samuel Eto'o çekiyor. Hazard, 7 asist ile Chelsea'ye bu sezon en büyük katkıyı veren oyuncuların başında geliyor.
G.SARAY'IN DEPLASMAN KABUSU
Ligde 66 puanla lider durumda bulunan Chelsea, UEFA Devler Ligi'nde son 16 turunda sadece 2005/2006 ve 2011/2012 yıllarında başarısız oldu. Galatasaray, İngiliz kulüpleri ile deplasmanda yaptığı 8 karşılaşmada galibiyet alamazken, 3 maç berabere, 5 maç da yenilgi ile sonuçlandı. Galatasaray'ın İngiliz kulüplerine karşı Avrupa'daki toplam karnesi ise 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet şeklinde. Salı günü 21:45'te başlayacak maç öncesi Chelsea'nin muhtemel 11'i şu şekilde; 4-2-3-1: Cech; Azpilicueta, Cahill, Luiz, Ivanovic; Ramires, Lampard; Schurrle, Hazard, Willian; Eto'o. (Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...