Eden Hazard'dan Galatasaray mesajı!

/ Kaynak: DHA
Eden Hazard'dan Galatasaray mesajı!

SPOR Haberleri  / DHA

Şampiyon Ligi'nde 2. tur rövanş maçında 18 Mart'ta Londra'da Galatasaray'a karşı oynayacak olan Chelsea forması giyen Eden Hazard, açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı oynayacak olan Chelsea'nin genç yıldızı Eden Hazard, UEFA'nın resmi internet sayfasına konuştu. Chelsea'nin Portekizli menajeri Jose Mourinho tarafından "Dünyanın en iyi genç oyuncusu" olarak adlandırılan Belçikalı Eden Hazard, bu övgü dolu sözlere layık olmak için çok çalıştığını söyledi ve menajeri Mourinho'ya, "Onunla birlikte yazacağımız çok güzel bölümler var. Mourinho gibi bir insan sizin için böyle güzel sözler söylüyorsa bunu haketmek için her zaman çok çalışmanız gerekiyor" dedi. Röportajda en büyük hayalinin Chelsea forması ile Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak olduğunu söyleyen 23 yaşındaki Belçikalı, "Chelsea forması ile Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak en büyük hayalimden biri. Umarım bunu bu sene başarabiliriz. Galatasaray karşısında İstanbul'dan avantajlı bir skor ile döndük. Onları burada yenip yolumuza devam edicez. Bu kupayı kaldırmayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...