Fenerbahçeli yöneticiden Galatasaray'ı kızdıracak sözler!

Fenerbahçeli yöneticiden Galatasaray'ı kızdıracak sözler!

SPOR Haberleri

Fenerbahçeli yönetici Zülfikari, twitter hesabına "Arena'da kupa kaldırmak yakışır. Rakiplerimizi tebrik ederiz, ikincilik mücadelesinde başarılar' yazdı.

Fenerbahçeli yönetici, twittera "Arena'da kupa kaldırmak yakışır... Rakiplerimizi tebrik ederiz, ikincilik mücadelesinde başarılar" yazdı. Daha sonra bu mesajı sildi. F.Bahçeli yöneticiler, en yakın rakipleri G.Saray ile aralarındaki 8 puan farkın keyfini sürüyor. Özellikle nbsp;Reklam Pazarlama ve Kaynak Oluşturmadan sorumlu yönetici İsfendiyar Zülfikari, Erciyes maçı sonrası twitterdan öyle bir mesaj verdi ki sosyal medyayı salladı. Zülfikari, twitter hesabına "Arena'da kupa kaldırmak yakışır... Rakiplerimizi tebrik ederiz, ikincilik mücadelesinde başarılar" yazdı.


nbsp;Fenerbahçeli yöneticiden Galatasaray'ı kızdıracak sözler!


TEBRİKLER F.BAHÇEM
F.Bahçe'yi şampiyon ilan edip, G.Saray'ın evi TT Arena'da kupa kaldırma planları yapan Zülfikari'nin, Cim Bom ile Beşiktaş'ın bundan sonra ikincilik mücadelesi yapacağı iddiası büyük ses getirdi. Zülfikari, kısa bir süre timeline'da kalan bu mesajını bir süre sonra sildi. Zülfikari, sildiği mesajın yerine "Tebrikler Fenerbahçem" yazmakla yetindi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...