Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kupayı emanet bıraktık!

Kupayı emanet bıraktık!

SPOR Haberleri

Geçen sezonun Avrupa şampiyonu VakıfBank, unvanını bir yıllığına Dinamo Kazan'a devretti.

Ruslar, uzun süren galibiyet serisinin ardından gelen düşüşün Dörtlü Final'e denk gelmesinin avantajını iyi kullandı. Naz'ın sakatlığı, Brakocevic'in formsuzluğu Kazan'ın işini kolaylaştırırken, özellikle Türk voleybol severlerin yakından tanıdığı Ekaterina Gamova, hevesimizi kursağımızda bıraktı. Moroz, Del Core ve Larson da Kazan'ın ayakta kalmasını sağladı.
Vakıf'ın manşet problemi maç sonuna kadar devam edince yenilgi de kaçınılmaz oldu. Önceki gün Guidetti'nin deneyip tuttuğu Brakocevic-Polen değişikliği bu defa diğer aksiyonların devreye girememesi sebebiyle eksik kaldı. Çünkü Ruslar çok çabuk yardımlaşıp gerektiğinde bloğu üçleyebiliyorlardı. Vurduk olmadı, plaseledik olmadı, uzun, kısa, smaç servis dahil ne varsa kullandık yine olmadı. Naz'la Çağla'yı, Costagrande ile Nikolic'i Güldeniz ile Fürst'ü değiştirdik yine olmadı. Kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı VakıfBank ama olmadı.
nbsp;Son 4 yılda İstanbul ile Bakü arasında mekik dokuyan Dörtlü Final'e Eczacıbaşı ve VakıfBank ile gelen Türkiye, bir şampiyonluk bir de üçüncülük bekliyordu ama ikisini de başaramadı. İnşallah İstanbul seneye bir defa daha Final Four'a ev sahipliği yapar ve Dinamo Kazan müzesine emaneten bıraktığımız kupayı yeniden kucaklama fırsatı yakalarız.
Turgay Sakarya/Bakü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...