Boğaziçi Köprüsü'ne 1 milyon TL'lik tasarım

/ Kaynak: İHA
Boğaziçi Köprüsü'ne 1 milyon TL'lik tasarım

GÜNDEM Haberleri  / İHA

1 milyon TL değerinde ve 10.5 kilo ağırlığında altından hazırlanan minyatür Boğaziçi Köprüsü İstanbul Jewelry Show'da sergilenecek.

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, 20-23 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Jewelry Show'da ilginç bir tanıtım gerçekleştirecek. 20 Mart'ta yapılacak açılışta; fuarın en pahalı tasarımı Tekin Seyrekoğlu standında sergilenecek. 1 milyon TL değerinde ve 10,5 kilo 22 ayar altından hazırlanan Boğaziçi Köprüsü, katılımcıların beğenisine sunulacak. Sunuculuğunu ünlü televizyoncu Mert Öğün'ün yapacağı tanıtımda; daha önce Altın Küre Ödüllü dünyaca ünlü yıldız Jessica Chastain'e hediye edilen Boğaziçi Köprüsü figürlü yüzüğün bir eşi de, top model Tülin Şahin'e takdim edilecek. Değerli taşlarla bezenerek hazırlanan eşsiz yüzük medeniyetleri birleştiren Boğaziçi Köprüsü'nün ihtişamına yakışır bir tasarıma sahip. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...