Ünlü komedyenden Türklere mesaj!

Ünlü komedyenden Türklere mesaj!

MAGAZİN Haberleri

'Polis Akademisi'nin ünlü oyuncusu Michael Winslow, 22 Mart'da BKM'de sergileyeceği performans öncesi Türk hayranlarına mesaj gönderdi.

Winslow, hayranlarına, "Bu benim ülkenize ilk gelişim olacak. Birlikte çok güzel vakit geçireceğimizi umuyorum. Eğlenceli vakit geçirmek için bekle beni Türkiye!" dedi. Winslow, Türkiye'ye ilk gelişi olacağını belirterek, "Birlikte güzel vakit geçireceğimizi umuyorum. Eğlenceli vakit geçirmek isteyen Türk hayranlarım beni beklesin, o gece buluşalım" dedi. Ses efekti konusunda dünyanın en iyileri arasında gösterilen Michael Winslow; tebeşirin tahtada çıkardığı korkunç sesten jet uğultusuna, havlayan köpeklerden ıslak spor ayakkabısı sesine, radyonun cızırtılı sesinden gitarın coşkulu melodilerine kadar binlerce sesi bire bir taklit edebilen bir isim. Michael Winslow, aynı zamanda bir dublaj sanatçısı. nbsp;"Geleceğe Dönüş" ve "Terminatör" gibi filmlerde seslendirmeler yapan Winslow, televizyonda ise "Robo Chicken" ve Family Guy"daki seslendirmeleri ile biliniyor. Amerika'dan Kanada'ya, Finlandiya'dan Avustralya'ya ve birçok ülkede sahne alan efsane komedyen tek gösteri için 22 Mart'ta İstanbul'da olacak. nbsp;İngilizce olarak sahnelenecek gösteride tercüman kullanılmayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...