Galatasaray nasıl tur atlar?

Galatasaray nasıl tur atlar?

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam Chelsea ile karşılaşacak olan Galatasaray, İngiltere'de tarihinin önemli maçlarından birine çıkacak.

Türkiye'nin kuşkusuz Avrupa'da ki en başarılı takımlarının başında gelen Galatasaray, yarın akşam İngiltere'de yine tarihinin önemli maçlarından birine çıkacak. Şampiyonlar Ligi'inde yarın Chelsea ile karşılaşacak olan Galatasaray ilk maçta 1-1 berabera kaldığı rakibini sahasında eleme peşinde.

Dünya yıldızlarını kadrosunda barındıran Chelsea karşısında Galatasaray mutlak gol veya goller bulmak zorunda. İstanbul'da 1-1 biten maç göz önüne alındığında 2-2'lik beraberlik başta olmak üzere gollü her türlü eşitlik Galatasaray'a tur atlatır.

İngiltere tecrübesi bulunan teknik direktör Roberto Mancini, Stamford Bridge atmosferini çok iyi bilen bir çalıştırıcı. Galatasaray'ın en büyük avantajlarından biri de yıllarca Chelsea formasını terleten Didier Drogba.

Drogba sayesinde Chelsea taraftarının da Galatasaray'a takımına sempati ile baktığı da bir gerçek.

Sarı kırmızılı takım Stamford Bridge'te galip gelmesi halinde skor kaç kaç olursa olsun bir üst tura yükseliyor. (Kaynak: Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...