Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

Beşiktaş taraftarına transfer müjdesi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı'dan transfer müjdesi. Kavalcı, her iki oyuncunun önümüzdeki sezon da siyah-beyazlı formayı giyeceğini açıkladı.

Beşiktaş Yöneticisi Ahmet Kavalcı, bu sezon attığı 12 golle takımını sırtlayan Hugo Almeida ve Rubin Kazan'dan kiralanan Gökhan Töre'nin gelecek sezon siyah beyazlı formayı giyeceğini söyledi. Radyo Spor'a açıklamalarda bulunan Kavalcı, "Almeida da kalıyor; Gökhan da. İkisi de Beşiktaş'ın futbolcusudur; Beşiktaş'ı çok seviyorlar" dedi.
nbsp;
Almeida'nın tranferiyle başkan Fikret Orman'ın yakından ilgilendiğini aktaran Ahmet Kavalcı, nbsp; imzaların Dünya Kupası öncesi atılacağını ifade etti. Sözleşmenin yenilenmesi ile ilgili sorunlarının olmadığını belirten siyah-beyazlı yönetici, "Başkanımız sık sık Almeida'yla görüşüyor. Almeida, yeni sözleşmeye imza atar; imzadan sonra Dünya Kupası'na gider. Beşiktaş'ı çok seviyor. İstanbul'da yaşamaktan memnun; kendisiyle ilgili hiçbir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.

Adı Galatasaray ile de anılan Gökhan Töre'nin de Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ifade eden Kavalcı, milli oyuncunun Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyledi. nbsp; Kavalcı, "Gökhan, Beşiktaş'ın futbolcusu; başka bir yere gitmez. Sözleşmesinde 7.5 milyon euro'luk bir satın alma opsiyonu var; ama sorun değil. Rubin Kazan, 'fiyatı indirmem' dese bile; önemli olan Gökhan'ın iradesi. Gökhan kalmak istiyor. Önemli olan onun ne istediği. Zamanı gelince Rubin Kazan'la konuşacağız. Bir başka takım da devreye girse fark etmez. Satın alma opsiyonu bizde" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...